Siam Park

Siam Park

A világhírű Siam Park Tenerife déli részén található Costa Adeje üdülőtelepülésen. A park már kinézetében is látványos, a trópusi környezetben a thai stílusú épületek kivételes megjelenést kölcsönöznek. A Siam Parkot évek óta a világ legjobb vízi parkjának tartják, amelyet a nemzetközi elismerések is tanúsítanak.

A parkot 2004-ben kezdték el építeni Tenerife legújabb üdülőövezetében, ahol luxus szállodák és modern látványosságok várják a magasabb igényű nyaralókat. Az árak jóval magasabbak, mint a közeli Los Cristianos és Las Americas üdülőközpontjaiban. Mind a vendéglátóhelyek, mind a strandok jóval felszereltebbek, de a vízi sport kínálatára is nagyobb választék a jellemző. Costa Adejeben a golfozás az egyik legnépszerűbb tevékenység, a vendégek egy 27 lyukú golfpályát használhatnak. A településen gokart és bowling pálya is található.

Siam Park

A kisgyermekes családok körében igen népszerű, hiszen kitűnő strandolási lehetőségeket találnak.

A Playa del Duque és a Playa Fanabe strandok a legszebbek közé tartoznak, különösen a nyugodt vize miatt ajánlható.

A Siam Park 2008-ban nyílt meg, amely már megjelenésében az ízléses díszítés, az építészeti alkotások és a trópusi növények tökéletes összhangban állnak. A thai téma a park minden részében visszaköszön, a thai paloták hangulatát jelenítik meg az épületekben, az étteremben, és a játékokban egyaránt.

Siam Park

A vízi park számos látványosságot kínál, a vendégek körében a legnépszerűbbek közé a mesterséges hullámfürdő tartozik, amelyben akár a 3 méter magas hullámok erejét lehet kipróbálni. A kisebbek részére sekélyebb részek is rendelkezésre állnak.

A Lassú Folyón hatalmas gumigyűrűkön ringatózva lehet élvezni a víz áramlását, de a bátrabbak a 28 méter magas Tower of Power-ből vethetik le magukat a mélybe. Az attrakciók között érdemes kipróbálni a Naga Racert, amely párhuzamosan futó pályákból áll, amelyen matracokon lehet lecsúszni, és a Dzsungel Kígyó csúszdáit.

Siam Park

A Mai Thai folyó, a Mekong Rapids csúszdái különböző sebességűek, és a család együtt is kipróbálhatja.

A kicsik kedvence az Elveszett Város, amely szintén számtalan csúszdából áll.

Megközelítés

A parkot ingyenes busszal lehet a környező üdülőtelepülésekről megközelíteni.

Nyitvatartás

május 1-október 31 között: 10:00-18:00

november 1-április 30 között: 10:00-17:00

Siam Park

Jegyár

A Siam Park a 3 év alatti gyermekek számára ingyenes. Belépőjegyek a Vízi Park hivatalos oldalán a https://www.siampark.net/index.php/en/ megvásárolhatóak.

Felnőtt belépőjegy ára: 38,00 €

Gyermek (3-11 éves korig)belépőjegy ára: 26,00 €

Lehetőség van multi jegy vásárlásra, amely Loro Parque és a Siam Park belépésére jogosít, a jegy az első látogatást követő 15 napig érvényes.

Felnőtt belépőjegy ára (2 park) 66,00 €

Gyermek belépőjegy ára (2 park) 45,50 €

Transzfer

Busz transzfer, amely a Puerto de la Cruz-i Loro Park és a Siam Park között közlekedik, felnőtteknek 13,50 €, gyermekeknek 8,00 €.