Las Americas

Playa de Las Americas

Tenerife déli része a sziget nyaralási központjának számít, itt található a Playa de Las Americas nevű modern üdülőtelep. A turizmus fellendülésével a környék is jelentősen átalakult, a környező egykori halászfalvak, mint Los Cristianos, Playa de Las Americas és Costa Adeje egymással összenőve egy nyaraló komplexummá váltak. A sziget legszebb strandjai a környéken találhatóak meg, és a gazdag szolgáltatások miatt a különböző igényekkel rendelkező korosztályok képviselői megtalálják a számításukat.

Las Americas

Míg Los Cristianost a nyugalmas pihenést kedvelők részesítik előnyben, addig a fiatalok, a szórakozni vágyók körében Las Americas a favorit. Az 1960-as években kiépült településen diszkók, bárok kínálnak pezsgő éjszakai szórakozásra lehetőséget.

Sport szolgáltatások is átlagon felüliek, teniszpályák, bowling, gokartpálya, golfpálya is található. A vízi sportokat kedvelők a legnépszerűbb sportokat élvezhetik ki.

Las Americas

Programok a családok számára

A kisgyerekkel érkezők körében népszerűek az olyan attrakciók, mint a Siam Park, a Loro Park. Az Aqualand a szomszédos Costa Adejeben található.

Jungle Park

Los Cristianos és Las Americashoz közel van a Jungle Park, amelyhez hasonlót Európában egyedül itt láthatnak a látogatók. Az állat és botanikus kertben több mint 500 állat él.

jungle park tenerife
Playa de las Americas szállás


Booking.com