Dinopark Rezi

Kalandparkok a Balatonnál

Összegyűjtöttük, hogy a régió kalandparkjai mikortól várják a vendégeket. Jó hírünk van: szinte valamennyi nyitva van ősszel is: bobozhatunk, extrémen kerékpározhatunk, találunk sokféle akadálypályát, sőt, a dinók világába is belecsöppenhetünk.

Zamárdi Kalandpark

Zamárdiban egy 35.000 négyzetméteres ligetben található a Zamárdi Kalandpark. Az ősfák között kifeszített köteleken létrehozott változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszópálya izgalmas szórakozást kínál.

Zamárdi Kalandpark

Balatoni Bob

A Balatonbogláron a Várhegyen kialakított bobpálya és a hozzá kapcsolódó kalandpark a téli nyitva tartás szerint szombaton és vasárnap 10-17 óráig van nyitva.

Balatoni Bob Balatonboglár

Kalandstrand

A mintegy négyhektáros területen kialakított Gyenesdiási Kalandparkban kicsik és nagyok, osztálykirándulók, csapatépítők, kaland- vagy az extrém sportot kedvelők egyaránt olyan ügyességi akadályokon tehetik próbára bátorságukat, mint például a Vietnámi-híd, Indián-híd, az orgonasípok vagy a lecsúszók.

Kalandstrand

Kalandsziget

A tihanyi Kalandszigeten dimbes-dombos, bozótos erdőben kiemelt biztonsággal létrehozott, három különböző nehézségi fokú akadálypályán, a mászófán, vagy a félköríves lecsúszó pályán kereshetünk kihívást és kalandot.

kalandsziget tihany

Balatoni Élménypark

A csopaki Balatoni Élménypark 2013 nyarán nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. Területén kisvonat közlekedik, kalandpályáin az egész család jól érezheti magát.

Balatoni Élménypark Csopak

Balatoni Bobpálya

A Balatoni Bobpálya egész évben működő, kedvelt kirándulóhelyévé vált a Balatonfűzfőre és környékére látogató családok, kiránduló csoportok, turisták számára. A két szuper (összesen 1,5 kilométer hosszú!) bobpálya köré épült szabadidős és kirándulási helyszín egész évben nyitva van, és a bobozáson kívül számos más szórakozási lehetőséget nyújt.

Balatoni Bobpálya

7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonciás

A zalakarosi Garabonciás Kalandpark látogatása egy történelmi élmény együttest kínál, ahol a magyar királyok arcképcsarnoka, 52 magyar király arcképével  és a jurta sátrak állandó kiállítása a térség honfoglalás kori történelmét egyedülálló módon mutatja be. Nyitva: hétfőtől vasárnapig, minden nap: 10 órától 15 óráig.

7 Vezér Történelmi Kalandpark Garabonciás

KalandoZoo

A Kis-Balaton nyugati partján, Zalaszabarban található KalandoZoo várja a vendégeit, a családias kalandparkban többek között kilátó, játszótér, állatsimogató, íjászat, gokart és kötélpálya garantálja a szórakozást.

KalandoZoo Zalaszabar

Dinopark

A Reziben megnyílt Dinopark 23000 négyzetméteres területén mintegy 230 millió évre utazhatunk vissza az időben. Magyarország első élethű dinoszauruszokat felvonultató tematikus élmény- és kalandparkjában emellett kötélpálya, légvár, trambulin és csónakázó tó várja a vendégeket.

Dinopark Rezi

Extrém Park Balaton

A Balatonfüred határában, a Tihany felé vezető út mellett az Extrém Park Balaton 17 méter magas mászófal, 340 méter csúszópálya, többféle kerékpáros akadálypálya, valamint hatalmas kiterjedésű, több szintes drótkötél-akadálypálya várja itt az adrenalin túltengésben “szenvedő” bátor látogatókat.

Extrém Park Balaton
Sobri Jóska Kalandpark és Élménypark

A  Sobri Jóska Élménypark a Bakony kedvelt családos úti célja, kiváló program a balatoni nyaralás mellé. Kislőd az északi parttól könnyen megközelíthető, ráadásul a  kalandpark  hazánk leghosszabb drótkötélpályájával rendelkezik, különösen népszerű attrakciók az extrém bringapálya, és függő bringapálya.

Sobri Jóska Kalandpark