Hotel Lővér Sopron

Hotel Lővér Sopron

A Hotel Lővér négy csillagos szálloda, az ország nyugati kapujának tartott városban, Sopronban helyezkedik el csodálatos, érintetlen környezetben.

A Sopronban lévő Lővérek üdülőnegyed messze földön híres előkelőségéről és szépségéről. Az erdők és a rengeteg gyönyörű, ritka növény garantálja, hogy az újdonság varázsa mindig meglegyen valamilyen apróságban.

Szobák

A szállodában 177 kétágyas szobát találunk, melyek legtöbbje erkélyes, valamint 3 lakosztállyal rendelkezik. Dohányzó, nemdohányzó és egybenyitható szoba egyaránt van. 2+1 személy fér el.

A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a minibár, a rádió, a telefon, a TV, valamint a WIFI.

A szálloda szolgáltatásai

A fontosabb szolgáltatásokhoz tartozik a 24 órás portaszolgálat, az ajándékbolt, a WIFI, a központi széf, valamint a mosoda.

A szálloda baba- és gyermekbabarát szolgáltatásaihoz tartozik, hogy a pótágyazásnál babaágyat is lehet kérni. Babafürdető kádat is tudnak adni, valamint igénybe vehető a bébiszitter. A gyermek elhelyezéséhez van a szállodában külön játszószoba.

A gyermek elhelyezése 6 éves korig ingyenes, utána 14 éves korig 70% kedvezményt biztosítanak.

Wellness- és gyógyászati szolgáltatások

Nyolcféle masszázs biztosítja a kikapcsolódás lehető legjobb formáját. A testmasszázstól kezdve a mézes masszázson keresztül a víz alatti masszázsig mindenféle megtalálható a szálloda választékában.

Relaxációs fürdő, aromaterápia, holt-tengeri kezelések, Clarins kezelések, Kneipp kezelések, manikűr-pedikűr, fodrászat. Minden, ami egy nő napját még tökéletesebbé teheti!

Finn-, infra- és hagyományos szauna is szolgálja a teljes kikapcsolódást, valamint részt vehetnek egy méregtelenítő léböjtkúrán. Az épületen belül található pezsgőfürdő és úszómedence egyaránt.

Sport- és szabadidős tevékenységek

A Fitness Klub az Ön testének karbantartását tűzte ki célul. A kardio- és erősítő gépek, az állandó felügyelet, tanácsadás, egyéni program, csoportos- és stresszoldó programok mind az Ön javát szolgálják.

Biliárd, darts, íjászat, kerékpár kölcsönzés, lovaglás, napozás a napozókertben, pingpongozás, teniszezés, Nordic Walking, téli túra – ezek közül mindegyik lehetséges a Hotel Lővérben!

Konferenciaterem

A szálloda 4 különteremmel rendelkezik, melyek közül a legkisebb 16 főt, a legnagyobb 180 főt képes befogadni.

A pihenőparkban lehetőség van arra, hogy a Lővérek legöregebb fái alatt bonyolítsanak le különböző rendezvényeket.