Ázsia

Srí Lanka

Ha gyönyörű helyre szeretnénk utazni, akkor nagyon jó választás lehet Srí Lanka vagy korábbi nevén Ceylon. Ez egy könnycsepp alakú sziget az Indiai-óceán északi részén, India partjaitól délre, az Egyenlítőtől 880 km-rel északra. (tovább…)

Angkor

Az indokínai dzsungel rejtette Angkorban található a világ egyik legszebb, khmer templomegyüttese. Leírhatatlan spiritualitást árasztanak, látványuk felejthetetlen élmény. (tovább…)

Dubai

Nagyszabású építészeti beruházások, valóságos mérnöki remekművek, kiemelkedő sportesemények, luxus és napfény. Mindössze néhány benyomás Dubairól, az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városáról. (tovább…)

Taj Mahal

A Taj Mahal légies fehér kupoláival az örök szerelem jelképévé vált. Nem holmi hiúság, hanem egy könnyfakasztó házassági történet emlékeként épült meg, egy feleségébe még annak halála után is szerelmes férj ajándékaként. (tovább…)

A Maldív-szigetek varázsa

A Maldív-szigetek varázslatos világa fehérhomokos strandokkal, kristálytiszta tengerparti szakaszokkal, egyedülálló víz alatti világgal és napfényes klímával csábítja látogatóit. Az egzotikus üdülőhelyek luxusának számító helyszínre a világ minden tájáról érkeznek a pihenni vágyók. Látogass el Te is erre a kivételes vidékre és gazdagodj felejthetetlen élményekkel! (tovább…)