Zsóry Hotel Fit

Zsóry Hotel Fit

A Zsóry Hotel Fit**** a színpompás, matyó népművészetéről ismert Mezőkövesd közelében található, 250 méterre Észak-Magyarország egyik leghíresebb termálfürdőjétől, a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőtől. A gyógyvíz sikerrel alkalmazható fürdőkúra formájában izületi gyulladások, kopások, különböző nőgyógyászati betegségek gyógyítására, valamint sérülések, ortopédiai műtétek utókezelésére.

Megközelítés: Az autópályáról Mezőkövesd lejárónál kell lehajtaniuk, az első körforgalomban Eger – Bogács felé kell menniük, ez az út a régi 3-as út felé vezet. Az út végén Miskolc és Budapest van feltüntetve, Önöknek balra kell fordulniuk Budapest felé! Budapest felé haladva jobb oldalon található a Zsóry fürdő. A 3-asról jobbra kell fordulniuk, jobb oldalt egy parkoló, bal oldalt pedig a Zsóry fürdő található. Ezen az úton egyenesen végig kell menniük és a parkoló után közvetlenül jobbra kell fordulniuk. Ez a Fülemüle utca. Jobb oldalt a sarkon egy bolt található utána a reumakórház, majd egy nagy zöld területet és egy bekötőutat látnak a campingbe. Az utca végén, jobb oldalon az utolsó nagy épület a Zsóry Hotel Fit.

Mezőkövesd egyetlen négycsillagos szállodája, a Zsóry Hotel Fit**** 52 db 2 ágyas, 3 db 1 ágyas szobával és 4 db lakosztállyal biztosítja vendégei kényelmét.

Szobáink mindegyike klimatizált, fürdőszobával, televízióval, minibárral felszerelt. A szállodában Internet használatra is lehetőséget nyújtunk.

Konferenciatermeink, kibővülve a szálloda éttermének területével, 600 fő részére teremtenek helyszínt konferenciák, tréningek, bankettek szervezéséhez.

Reneszánsz stílusú éttermünk 80 fő befogadására alkalmas, de létszámában a duplájára bővíthető. Bálok, rendezvények, családi események kiváló helyszínéül szolgál. Termeink mindegyike légkondicionált, modern technikai felszereltségünk minden igényt kielégít, rendezvények széles palettájának lebonyolítását teszi lehetővé.

A Zsóry Hotel Fit**** ingyenesen használható wellness és fitness részlege (beltéri uszoda, jacuzzi, infra- és finn szauna, sókabin, fitness terem) mentesíti a szürke hétköznapok forgatagából. Kondicionáló termünkben új kardiogépek, súlyzókészletek és erőgépek segítségével égethetik kalóriáikat a mozogni vágyók. A gyógyulást, az aktív pihenést és a teljes körű kikapcsolódást a Zsóry Hotel Fit****-hez tartozó zöld övezet is kiválóan szolgálja.

Szolgáltatások
Térítésmentes: uszoda , pezsgőfürdő, szauna (infra, finn), kondicionáló terem (kardiogépek, kondicionáló gépek, súlyzókészletek), sportpálya, gyermekjátszó, kerti grill, zárt parkoló.
Térítéses: étterem, orvosi felügyelet mellett végzett gyógyászati kezelések (fizikoterápia, fiziofrekvencia, tangentor, vákuum- és mágnes-terápia, ultrahang stb.), szolárium, masszázs (thai-, frissítő-, stresszoldó-, talp-, víz alatti-, gyógy-masszázs), fodrászat, kozmetika, bár, biliárd, darts.

Szállás
2 ágyas zuhanyzóval+ WC-vel, ill. káddal+WC-vel, valamint Tv-vel, minibárral, légkondicionálóval és telefonnal felszerelt szobákban vagy apartmanokban.

Mezőkövesdi és környékbeli látnivalók

Hadas városrész (tájházak, Táncpajta stb.), Matyó Múzeum, Mezőgazdasági Gépmúzeum, Szt. László Plébánia templom, Eger, mint történelmi város és borvidék, Bükki Nemzeti Park az Ősemberbarlanggal és a Bükkaljai borvidék (borkóstolók Bogácson és Cserépfaluban), Tokaji borvidék, Tisza-tó és Hortobágy.