Vrsar szállás

Vrsar szállás

Vrsarban minden igényt kielégítő választékot találhatsz a szállás tekintetében, attól függetlenül, hogy a városban leginkább a kempingek és a privát szállások a kelendőbbek.Booking.com

Vrsarban két hotel kapott helyet: A Hotel Pineta és a Hotel Vista. A Hotel Vista közel esik Vrsar központjához és a tengerpart melletti sétányhoz. Majdnem minden szobája a nemrég épült vitorláskikötőre néz. 36 szoba áll a turisták rendelkezésére, amelyben az ár tartalmazza szatellit tv, légkondicionáló és a zuhanyzó díjá, viszont nem minden szoba rendelkezik erkéllyel.

A Petalon üdülő a félszigeten található, sűrű fenyőerdővel körbevéve. Számos aktív sport lehetőséget kínál a turisták számára, mint a tenisz, pingpong, mini golf, röplabda, kosárlabda vagy akár a biciklizés. Az üdülőnek van kinti medencéje is, ami gyerekek és felnőttek számára egyaránt ajánlott. Az Üdülőhely strandja köves, kavicsos. Említésre méltó még továbbá a Koversada Villas Naturista Üdülőhely és a Koversada Apartmanok.

Az egyik legnagyobb kemping Vrsarban a Valkanela, amelyik 6000 embert képes befogadni. 2000 kemping egység van előre telepítve, amely rendelkezik elektromossággal. A strandok hossza 3 kilométer és ezek között megtalálható kavicsos, köves vagy akár a homokos terngerparti szakasz is. A kemping számos sport tevékenységgel egészíti ki a szolgáltatásait, mint a tenisz, röplabda, bicikli bérlés vagy a vízi sportok… További kempingek a Koversada, Porto Sole és a Tina.