Villa Medici Hotel Veszprém

Villa Medici Hotel Veszprém

A Villa Medici Hotel a Viadukt lábánál fekszik a csodálatos látványt nyújtó Betekints völgyben.

„Hegyről nézve szép a völgy, völgyből nézve fenséges a hegy” – a szállodából kitekintve megannyi domb, emlék, szépség tekint vissza ránk, mint amilyen gyönyörű a dombról nézve a szálloda és környezete.

Szobák

A hotelben 20 db standard, 4 db superior kétágyas szoba, valamint két lakosztály található. A kétágyas szobák 14 éves korig pótágyazhatóak.

A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a légkondicionáló, telefon, TV, minibár, valamint az internet (WIFI és kábel is lehetséges). A superior szobák nagyobb alapterülettel és a Viaduktra tekintő erkéllyel rendelkeznek. A lakosztályoknak külön hálószobája és nappalija van, és maximum 4 személy fér el.

A szálloda szolgáltatásai

A szállodának 24 órás portaszolgálata és külön csomagszobája van. Az autókat az ingyenesen igénybe vehető parkolóban lehet elhelyezni. A hotel egész területén WIFI van. Központi széfben lehet elhelyezni az értékeket. A ruhákat a mosodában lehet kitisztíttatni.

A szálloda bababarát, ezáltal pótágy helyett babaágyat is lehet kérni. A babafürdető kádakat és az etetőszékeket is igénybe lehet venni.

Wellness- és gyógyászati szolgáltatások

A szálloda a pihenésre specializálódott, melyhez kérlelhetetlenül hozzákapcsolódott a wellness fogalma.

A „nyugalom szigetén” jakuzzival, relaxációs részleggel és masszázzsal pihentethetjük fájó testrészeinket, majd a szaunában, a gőzkabinban és a jégkásás taposómedencében frissülhetünk fel. A szálloda partnereinél biztosítva van az ingyenes squash, golf és bowling a vendégek részére.