Vasvirág Hotel Celldömölk

Vasvirág Hotel Celldömölk

A Vasvirág Hotel két csillagos szálloda a Vulkán Gyógy- és Élményfürdő és a Ság hegy közelében.

A hotel szobái két és három ágyasak, melyek egyedi, faragott fenyőbútorokkal vannak berendezve. Mindegyik szoba saját zuhanyzóval rendelkezik, ezen kívül tévé és hűtőszekrény is tartozik a szobákhoz.

A szálloda egy része olyan két és három ágyas szobákkal rendelkezik, ahol két szobához tartozik egy fürdőszoba, valamint a szobák modern bútorzattal rendelkeznek. Elsősorban nagyobb családok és társaságok számára van fenntartva ez a részleg.

A szálloda 118 szállóvendég, az étterem 120 vendég befogadására alkalmas. Ezen kívül vannak konferenciatermek és nagyobb társalgók, melyek 30-40 férőhelyesek, általában konferenciák vagy családi események alkalmával szokták igénybe venni.

Egyéb szolgáltatások

A szállóvendégek részére az udvaron van parkolási lehetőség. A hotel teljes területén wifi internet elérhetőség van. Üdülési csekk elfogadóhely.

Celldömölk látnivalói

Szűz-Mária Kegytemplom, Mária-kút, Szentháromság szobor, Bencés kolostor, Szökőkút, Romtemplom, Mozdony múzeum, Sághegyi Múzeum, Trianon Emlékmű.

A fenti látnivalókon kívül a környék szórakozási lehetőségei is igen széles körűek. Az idelátogatóknak alkalmuk van lovagolni vagy sétakocsikázni, van lehetőség sétarepülésre, vitorlázó repülésre. A bátrabbak mehetnek vadászni, és igen romantikus lehet az éjszakai fürdőzés. A hotel szállóvendégei kedvezményes árú belépőjegyet kapnak a celldömölki gyógyfürdőbe.