Umag szállás

Umag szállás

Umag az Isztria északnyugati részén található kisváros és kikötő. Umag régi városmagja egy félszigeten fekszik, a két sekély öböl között. Az északi, kiterjedtebb öböl mólóval védett és kikötővé alakították. A város új része a nyitott öböl felé néz, és így kapcsolódik az északnyugati idegenforgalmi negyedhez. Marina Umag a kikötő északi részén található.

Umag szállodák, apartmanokBooking.com

Sol Polynesia Umag

A Sol Polynesia üdülőtelep Umag város központjától 2 km-re, a Katoro nevű üdülőtelepen, a tenger közvetlen közelében található. A telep 620 apartmanból és 66 bungalóból (2 – 5 személyes) található. Gasztronómiai kínálat: étterem büféasztalos és a la carte kínálattal, kávézók, pizzéria, gyorsétkezde, tengerparti snackbár.

Sol Polynesia Umag

Kanegra Umag

A Kanegra üdülőfaluban nyakig merülhet az élvezetekbe! Bulik, játékok, vetélkedők, koktélok, DJ-zene egész nap, karaoke, és tánc hajnalig – mindenkinek, aki fiatal vagy annak érzi magát! A Kanegra üdülőtelep Umagtól 10 km-re, közvetlenül a tengerparton található.

Sol Hotel Umag

Az umagi Sol Koralj szálloda Umagtól 1 kilométerre, Punta településen található, és közvetlenül a tenger mellé, egy sziklára épült. A szállodában 209 szoba és 8 junior luxuslakosztály található. A 4 csillagos Sol Umag szálloda azok számára ideális, akik értékelik az élet apró örömeit: a wellness-oázison, a természetben vagy a tengerre néző, napsütötte erkélyen való lustálkodást vagy a válogatott ínyencségek élvezetét.

Sol Hotel Umag