Trogir szállás A Kaštelai-öbölben, Splittől 28 kilométerre fekvő Trogir a dalmát tengerpart egyik legszebb városkája. Trogir óvárosi része Čiovo és a szárazföld között lévő szigetre épült; a szigetet kőből épült híd köti össze a szárazfölddel.

Trogir szállás

A Kaštelai-öbölben, Splittől 28 kilométerre fekvő Trogir a dalmát tengerpart egyik legszebb városkája. Trogir óvárosi része Čiovo és a szárazföld között lévő szigetre épült; a szigetet kőből épült híd köti össze a szárazfölddel.

Trogir szállodák, apartmanokBooking.com

Üdülőtelep Medena Trogir

A Trogir melletti Medena apartmanoknak 2 típusa van: A típus (2+1) terasszal, B típus (4+1) erkéllyel, parkolóval a közelben, délre néző, a tenger felé nyíló kilátással. A kínálatban teljesen felújított apartmanok vannak plusz felszereléssel. Minden apartmanban komplett edényfelszerelés, evőeszköz, ágynemű és törölközők vannak – az ágyak számától függő mennyiségben. Az apartmanok légkondicionálóval (hűtés-fűtés), műholdas TV-vel, mini széfekkel és filteres kávéfőzővel felszereltek.

Medena Trogir

Ivan Trogir

A Sibeniknél található Ivan szálloda a Solaris Holiday Resorts szállodatelep részét képezi. A fenyőerdővel körülvett szálloda a félszigeten, a tengertől 50 m-re, Sibeniktől pedig 6 km-re helyezkedik el. A szálloda szolgáltatásai: pénzváltó, széf, aperitifbár, panzióétterem, a la carte étterem, konferenciaterem, 3 konferenciaterem, butik, strandfelszerelések boltja, fodrászüzlet, terasz, ajándékbolt napilapokkal, bankautomata, telefonfülkék, internet-hozzáférés, pizzéria, tengervizes kültéri medencék.