Tisza Sport Hotel Szeged

Tisza Sport Hotel Szeged

Két csillagos szálloda Szeged kertvárosi részében, ideális Tisza parti kikapcsolódást tesz lehetővé.

A szálloda 200 méterre van a Napfényfürdő Aquapolistól, ami élményfürdő és wellness részleg, valamint wellness gyógyászat egyben. Lehetőség van éjszakai fürdőzésre is. Ez adja meg a teljes lehetőséget a Tisza Sport Hotel lakói számára a teljes kikapcsolódáshoz.

A szálloda modern stílusú, kényelmes szobákkal rendelkezik, valamint ifjúsági szálláshelyként is igénybe vehető.

A szálloda nagyméretű bejáróval rendelkezik azok számára, akik fogyatékkal rendelkeznek, az ő számukra is ideális pihenőhely lehet a Tisza Sport Hotel.

Szobák

A szálloda 106 szobával rendelkezik, melyek közül vannak két ágyas superior szobák, három ágyas classic szobák, valamint három és négy ágyas ifjúsági szobák.

Superior szoba

Két ágyas szobák modern bútorozással, tévével, minibárral, erkéllyel és fürdőszobával.

Classic szoba

Három ágyas szobák, melyek modern bútorzattal vannak felszerelve. Az ágyak Cardo biomatracosak. A szobához tartozik erkély, fürdőszoba, tévé és mini bár.

Ifjúsági szobák

A hotel egyik szárnya kifejezetten a fiatalok számára lett kialakítva, melyek kényelmes, ám olcsó szálláshelyet biztosítanak számukra. Jó lehetőség ez osztálykirándulások, diákcsoportok számára, ahol az ár és a kényelem egyaránt fontos.

A szobák három, illetve négy férőhelyesek, rendelkeznek fürdőszobával, erkéllyel, tévével és hűtőszekrénnyel. Ezen kívül van lehetőség egy még olcsóbb megoldásra, ezen szobák közös tusolóval rendelkeznek, valamint közös teakonyhával és társalgóval, ahol tévé van.

A hotel szolgáltatásai

A hotel rendelkezik fitness teremmel, szaunával, szoláriummal, van grillezési lehetőség a kertben, valamint napozóágy. A gépjárművel érkezők részére parkoló van az udvarban. Wifi internet elérhetőség van az egész szálloda területén.

Háziállat hozható, gyermekágy elhelyezhető a szobákban, valamint a kicsik részére játszótér van kialakítva a szálloda kertjében. Üdülési csekk elfogadóhely.

Tárgyalóterem és étterem

A szálloda tárgyalóterme 40 fő befogadására alkalmas és klímatizált, tökéletes helyszín üzleti rendezvények és tréningek lebonyolítására. Az étterem klímatizált, egyaránt alkalmas lehet üzleti vacsorák, családi programok, esküvők megszervezésére.