Tisza Hotel Szeged

Tisza Hotel Szeged

A Tisza Hotel három csillagos szálloda Szeged központjában. Szeged főterén, a Széchenyi téren található a Tisza Hotel. Több mint egy évszázados épülete révén a város legpatinásabb szállodája, mely felidézi a huszadik század eleji hangulatot.

A lakosztályok klímával felszereltek, valamint koloniál stílbútorozása révén szolgálja a vendégek kényelmét. Az egy és kétágyas szobák rendelkeznek fürdőszobával, televízióval, telefonnal, internettel és minibárral. Az ágyak Cardo matraccal vannak felszerelve.

A Tisza Hotel rendszeresen ad otthont különböző rendezvényeknek, Koncert és Tükörterme elismert rendezvényszervező körökben.

A szállodán belül kávézó és zenés táncklub található a vendégek szórakozásának érdekében.

Az épület igen közel van a sétáló utcához, a Szegedi Dómhoz, a Szegedi Nemzeti Színházhoz, és még számos nevezetességhez.

A szállodában található 5 lakosztály, 45 kétágyas szoba, konferenciatermek, parkoló, csomagmegőrző.

A hotel kibővített szolgáltatásai közé tartozik a programszervezés, idegenvezetés, közjegyző, parkolási lehetőség, színházjegy foglalás, hoteltaxi, éjjel-nappal működő recepció.

Csoportos foglalás esetén igénybe vehető félpanzió vagy panzió. Üdülési csekk elfogadó hely.

Lakosztályok felszereltsége

Családok számára hat személy befogadására alkalmas egy lakosztály. Két hálószobás lakosztályok a földszinten találhatók, ezen kívül van egy nászutas lakosztály, melyben jacuzzi emeli a színvonalat és kényelmet.

Superior szobák

A szálloda 15 elegáns Superior szobával rendelkezik, melynek különlegessége, hogy koloniál bútorozása révén évszázados hangulatot kölcsönöz a szobának. Azok számára ajánlott akik a kényelmet és az eleganciát egyformán előnyben részesítik.

Szobafelszereltség magában foglalja a Cardo matracos bioágyat, telefont, saját zuhanyzót vagy kádas fürdőszobát, minihűtőt, tévét, Wifi internet elérhetőséget, és a klíma berendezést. Az összes szoba gyerekágy behelyezésére alkalmas.

19 db kétágyas Classic szoba található a szállodában, melyek modern stílusú bútorokkal vannak felszerelve. Az összes szoba rendelkezik saját fürdőszobával, tévével, minihűtővel, telefonnal, Cardo matracos ággyal, klímával, korlátlan internet eléréssel. A szobák alkalmasak gyerekágy elhelyezésére.

A Tisza Hotel Standard szobáinak felszereltsége modern bútorozással történt, a szobák rendelkeznek saját fürdőszobával, tévével, minihütővel, telefonnal, CARDO matraccal, internettel.

A Tisza hotel plusz szolgáltatásai

A szálloda gyermekággyal rendelkezik, valamint gyermekkedvezmény igénybe vehető. Házi kedvencek hozhatók a szállodába. A teljes épület klímatizált, valamint központi széf áll rendelkezésre az értékek elhelyezése céljából. A vendégek a szálloda udvarán, zárt parkolóban tarthatják gépjárműveiket.