Thermal Hotel Pelikán Sárvár

Thermal Hotel Pelikán Sárvár

A Thermal Hotel Pelikán Sárvár három csillagos szálloda közvetlenül a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő bejáratánál található, elhelyezkedéséből adódóan igen népszerű a sárvári vendégek körében.

A szálloda vendégei csupán pár lépésre vannak a wellness fürdőtől, ahol élvezhetik a fürdő egészségmegőrző és gyógyászati szolgáltatásait.

Szobák

A szálloda 27 szobával rendelkezik, melyek közül vannak kétágyas és háromágyas szobák, valamint egy családi szoba.

18 kétágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére, melyek közül négy szoba külön ágyas, a többi 14 szoba franciaágyas. Ezen kívül van a szállodában 4 háromágyas szoba, mely egy franciaággyal és egy szimpla ággyal van felszerelve.

A tetőtérben található négy manzárdszoba, melyek franciaágyasak és külön ágyasak.
A családi szobában egy franciaágy és két szimpla ágy található, ezen felül pótágyazható vagy babaággyal felszerelhető.

A szobák mindegyike légkondicionált, saját fürdőszobával rendelkezik, ezen kívül fel van szerelve tévével, hűtőszekrénnyel, telefonnal és internettel.

Wellness szolgáltatások

A szálloda wellness részlege infraszaunával és natura masszázskabinnal rendelkezik. Az infraszauna színterápiás világítással van felszerelve, valamint computeres carbon fűtőszállal.

A wellness részlegben még található masszázs és kozmetika szolgáltatás. A kozmetika részlegben igénybe vehető Roza Graf alapkezelés és algás hidratáló kezelés. A masszázs részlegben igényelhetők a következő masszázs fajták: arcmasszázs, aromamasszázs, cellulitisz masszázs, fejmasszázs, vállmasszázs, mézes masszázs. A masszázsfajták mindegyike a teljes regenerálódást segíti elő.

Programlehetőségek Sárváron

A szálloda vendégei igen gazdag látnivalókat tekinthetnek meg a környéken, melyek közül legjelentősebbek a Sárvári vár, az arborétum, a Berzsenyi emlékhely, a Pannon Ring motorpálya, Sághegy vulkanikus tanúhegy, Sümeg vár.