Spanyolország legszebb strandjai Spanyolországban van a legtöbb, közel hatszáz kékzászlós strand, ez a kitüntetést az a strand nyerheti el, ahol a vízminőség, a környezet, a tisztaság, a szórakozási lehetőségek kiemelkedően jók.

Spanyolország legszebb strandjai

Spanyolországban van a legtöbb, közel hatszáz kékzászlós strand, ez a kitüntetést az a strand nyerheti el, ahol a vízminőség, a környezet, a tisztaság, a szórakozási lehetőségek kiemelkedően jók.

Albir

Albir több száz méter hosszú strandja is kék zászlós, tehát a lehető legtisztább homokú, és vizű, valamint a legjobb minőségű szolgáltatásokat nyújtja a nyaraló vendégeknek.

Albir

Costa Blanca

Costa Blanca egyedi szépségét, jó felszereltségű, tiszta strandját sokan keresik fel akik szeretnének egy jót fürdeni egy gyönyörű helyen.

Costa Blanca - Calpe

Alicante ugyancsak kristálytiszta tengervízzel, finom, fehérhomokos tengerparttal, és fergeteges éjszakai élettel várja a kikapcsolódni vágyókat. Ez a kellemes hely egy kissé kevésbé felkapott turistacélpont, tehát nyugodtabb Benidormnál. Lenyűgöző látványosság fogadja az ide utazókat, a leghíresebb nevezetesség a sziklán található Castillo de Santa Barbara, ide sziklába vájt lifttel is fel lehet jutni.

Benidorm öt kilométer hosszú tengerpartján három kiváló strand található, ezek a Levante, Poniente és a Mal Pas melyek mindegyike kék zászlós, tehát a felmérések igazolják, hogy a lehető legtisztább strandok.

Benidorm

Rendkívül szép és különleges hely az Algar vízesés, mely nem is egy vízesés, inkább egy gyönyörű természeti képződmény több, a környező sziklákról lezúduló vízeséssel, természetes fürdőhelyekkel, és a szórakoztatás miatt bárokkal, éttermekkel. Ezt a helyet felkeresni egy kánikulai nyári napon bárki számára hatalmas élmény,különösen a vízesés melletti sziklákról a jéghideg folyóba ugrani.

Costa Dorada

Costa Dorada Barcelonától délre levő homokos strandokkal szegélyezett partja ugyancsak az ország legnépszerűbb üdülőhelyei közé tartozik. A csillogó aranyló homok, amelyről Costa Dorada nevét kapta, szinte megszakítás nélkül húzódik a 240 km hosszú, nyugalmas mediterrán tengerparton.

Costa Dorada

Costa del Sol

A Costa del Sol, azaz a Napos part Spanyolország déli részén levő üdülő- és turistaövezet rengeteg nemzetközi vendéggel.

Costa del Sol

Costa Brava

Costa Braván a Lloret de Mar a turisták által kedvelt partszakasz egészen Blanesig nyúlik, rendkívül kellemes a klímája, és a víz is nagyon tiszta. Rendkívül szép strandjai, hangulatos kicsiny öblei, a bővelkedő szolgáltatások a pihenni, kirándulni, kikapcsolódni vágyók számára felejthetetlen élményt nyújtanak.

Costa Brava

Tossa de Mar

Tossa de Marban van az ugyancsak népszerű Blanes, Pineda de Mar, a katalán tengerpart ugyancsak csodaszép és a legszélesebb, aranyhomokos (aprókaviccsal kevert) tengerpartja. Káprázatos strandja, romantikus kis öblei, és az itt biztosított szolgáltatások mind az üdülő vendégek nyugodt, felejthetetlen pihenését szolgálják.

Tossa de Mar