Rijeka strandjai Rijeka elhelyezkedése miatt a partjai a keleti és a nyugati végén találhatóak a városnak. Minden strand elérhető busszal és majdnem minden partszakasz előtt találhatsz parkolóhelyeket.

Rijeka strandjai

Rijeka elhelyezkedése miatt a partjai a keleti és a nyugati végén találhatóak a városnak. Minden strand elérhető busszal és majdnem minden partszakasz előtt találhatsz parkolóhelyeket.

Ploce strand egy kék zászlós kavicsos strand szakasz. A strand alkalmas vízi kosárlabdára, vendéglátó-ipari egységekkel, öltözőkkel, zuhanyzókkal, mentőszolgálattal, röplabdapályával és úszómedence komplexummal. 

Kostanj strand szintén egy kék zászlós strand elsődlegesen hátrányos helyzetűeknek rendezték be. Tapasztalt életmentők gondoskodnak az úszókról, az épületek hátrányos helyzetűek számára berendezett(mosdók, öltözők és a tenger megközelítéséhez felépített bejáró).

Glavanovo strand egy kavicsos strand ideális családosok számára, mert a tenger sekély és természetes árnyékot biztosítanak a parton található fák.

Rijeka Glavanovo strand

Skalete strand elsődlegesen a fiatal generációnak készült és a sport szerelmeseinek. A vizes póló terület, zuhanyzók és egészségügyi épületek is helyet kapott a strandon.

További strandok Rijeka-ban: Bivio, Grcevo, Preluk, Sablicevo, ráadásul két kutyás strand is helyet kaphatott(Brajdica és Kantrida)