Opatija szállás

Opatija szállás

Opatija több, mint 7000 férőhelyet kínál a turisták számára. Opatija-ban számos szállástípus megtalálható, így nem meglepő, hogy számos 5 csillagos hotelre is igény van a városban.Booking.com

A Hotel Bevanda egy remek 5 csillagos hotel, amit az 1971-ben épült és a  névadó étteremből bővítették tovább. 10 szoba van a hotelben és mindegyiket egy-egy híres Opatija-ban tartózkodó ember után neveztek el. A hotel természetesen a tenger mellett kapott helyet. Találhatsz itt bárt, speciális szivarbárt és ínycsiklandozó ételeket és borokat felszolgáló éttermet is.

Opatijaban nem épült kemping, viszont a város közelében kapott helyet az Opatija kemping, ami Icici-ben található, alig 2 kilométerre Opatijatól. Egy másik kemping a Preluk autókemping, ami Opatija és Rijeka között található, elbújva a természetes árnyékban, szorosan a tenger mellett. Privát szállásokból nincs hiány, hiszen a helyiek gyakran adják ki a házukat turistáknak. Ha esetleg különálló apartmanra, vagy villára vágynál, akkor sem kell szomorkodnod, mert van választék bőven.