szabadulószoba

Neverland szabadulószoba: íme, a kiszabadultak véleménye!

A szabadulószobás játékok közkedveltek, hiszen egy igazi jolly joker programról van szó. Beszéljünk akár szülinapról, lány- és legénybúcsúról, vagy akár csak egy hétvégi összeröffenésről, minden alkalomra jó buli. Jelen cikkünkben olyan emberek véleménye alapján mutatjuk be a Neverlandet, akik valamilyen alkalomból már jártak ott és kipróbálták a szobákat és az étterem, valamint bár részleget.

Bálint: “Több szabadulószobát is kipróbáltam már, de a Neverland messze felülmúlta a legtöbbet. Ötletes és rendezett játéktér, kreatív logikai feladatok és fantasztikus légkör jellemzi a helyet. Még nem volt lehetőségem minden szobában játszani, de az biztos, hogy előbb vagy utóbb mindegyikre sort kerítek majd 🙂 Ha hozzám hasonlóan te is nagy szabadulószoba fan vagy, a Neverlandet mindenképp próbáld ki!

Orsolya: “Nagyon jól kialakított rendszer, szuper az egész koncepció, amit felépítettek a szabadulószobák köré. Szerintem itt vannak a legjobb szabaduló szobák Budapesten. Szuper koktélokkal várnak és óriási gin választékkal. Az ételek is nagyon finomak, a kifinomult tálalásról nem is beszélve. Csapatépítő helyszínnek vagy baráti találkozásokra is szuper helyszín.”

Viktória: “Csak ajánlani tudom! A kiszolgálás csodálatos, mindenki nagyon kedves és segítőkész. Nagyon sok különleges koktélt kóstoltunk meg. Isteni volt! A szabadulószobák nagyon átgondoltak. Modernek és nagyon szép a dekoráció. Sok segítséget kaptunk a megfejtések közben. Köszönjük ezt a varázslatos élményt!”

Vincent: “Nemrégiben Budapesten jártunk és az egyik programnak a Neverland Szabadulószobát választottuk. Annyira tetszett, hogy a következő napokban a többi szobába is foglaltunk időpontot, így összesen négyet próbáltunk ki. Az összes szoba és a játékok kiválóan voltak felépítve, a feladatok pedig izgalmasak voltak. Az összes szabadulószoba rajongónak szívesen ajánlom, különösen a legújabb bankrablás témájú szobát. Külön köszönet Gáspárnak a hihetetlenül barátságos és segítőkész játékvezetésért. Csak azt sajnálom, hogy nem volt időnk az összes szobát kipróbálni.”

Elias: “Nagyon jó élmény volt mind a szabadulószoba, mind az étel és ital. Elég későn érkeztünk Budapestre és azt terveztük, hogy bekapunk valamit a játék előtt, de már nem volt rá időnk. Az Azték sírkamra szobát próbáltuk ki párként és fantasztikus volt. Mind a szoba berendezése, mind a harmadik generációs rejtvények. Teljesen át tudtuk élni a sztorit a játék során. Szabadulás után volt még egy kis időnk enni, mielőtt a konyha bezárt volna. Az étel isteni volt, a koktélok szintén.

Kipróbáltuk egyébként a Vadnyugat témájú szobát is. Itt is nagyon jó berendezés és sztori volt. Mondjuk valamivel nehezebb volt a szabadulás, de sikerült. Erősen ajánljuk mindenki számára!”

Egy igazán izgalmas élményért, isteni italokért és mennyei fogásokért válaszd a Neverlandet!