Hugo Boss órák

Mitől ilyen népszerűek a Hugo Boss órák a férfiak körében?

A német divatház az órákon kívül ruhákat, illatszereket, cipőket és egyéb kiegészítőket is gyárt. A Hugo Boss márka sokaknak a ruhákkal, kiegészítőkkel és illatszerekkel kapcsolódik, de a cég karórákat is gyárt. Az órákat az órakedvelők általában nem keresik, hiszen nagyon kevés szó esik róla, közel sem annyi, mint egy Casio óráról. A divatvilágban a Hugo Boss nagyon népszerű, tervezői a világ minden táján hódítanak kollekciókkal. A Hugo Bosst 1924-ben alapították Németországban a Metzingen nevű városban. Alapítója Hugo Ferdinand Boss divattervező. A céget két társával alapították és elsőként munkaruházatot, valamint sportruházatot, ingeket és kabátokat gyártottak. 1931-ben a gazdasági helyzet miatt csődöt kellett jelenteniük. A náci Németországban azonban a 3 tulajdonos hamar feltalálta magát, csatlakoztak a náci párthoz és az egyenruhákat így már értékesíteni tudták. A 2. világháború után természetesen pénzbüntetést kaptak tetteikért majd a szavazati jogaiktól is megfosztották őket. Boss 1948-ban hunyt el és a vállalatot veje, Eugen Holly vette át. 2011-ben a vállalat kiadott egy közleményt, amelyben sajnálatukat fejezték ki a történtekért és a Hugo Boss vállalat újra fellendült. A világháború alatt történtekről a vállalat külön könyvet is kiadatott. A háborúk után továbbra is munkaruhákat, férfiöltönyöket gyártottak, amelyek 1960 és 1970 között hatalmas sikert arattak. Az 1980-as években került fel a termékpalettára az illatszer, a napszemüveg és az óra. A Hugo Boss rövid történelmi bemutatása után térjünk rá az órákra.

Hugo Boss karórák már régóta nagy sikert élveznek a férfiak körében. Az órákat mind a mai napig a Movado gyártja a Hugo Boss részére. A márka népszerűségén természetesen ez a jóképű színész is segített. A Hugo Boss Legacy modern megjelenését a dizájnerek stílusérzékének köszönheti. A 4,4 centiméteres karóra rozsdamentes acéltokkal, szürke szíjjal rendelkezik. Ez az óra egyszerre stílusos és kényelmes, emellett az ezüstszínű mutatók elegáns megjelenést kölcsönöznek. A Companion karóra nagyon meghatározó darab lehet bármely férfi ruhatárában. Ezüst, valamint arany rozsdamentes acélból készül tokok közül választhatunk, amely mellé nemes bőr szíj dukál. A karóra szíja barna színű, amely így tökéletes összhangot képez a tokkal. A megfizethető áron elérhető óra egy férfi csuklójáról sem hiányozhat. A Hugo Boss Globetrotter egy igen egyedi óra, többféle tokkal is választható. Ha üzleties megjelenésről áhítozunk, akkor érdemes az ezüst tokot választani, amely szintén rozsdamentes acélból készül. A Hugo Boss Navigatort milánói szíjjal kínálják. Ez lehet az egyik legjobb választás, ha barátainknak vagy rokonainknak keresünk ajándékot. Dátum, 24 órás kijelző, stopperóra, naptár funkció is megtalálható a különleges karórán. A 4,4 cm átmérőjű tok színe kék és az acél szíj hajtókaros zárral rendelkezik. A karóra természetesen vízálló egészen 50 méterig. A Governor szintén jó választás lehet férfiaknak a maga 42 milliméter átmérőjével. Az ezüstszínű rozsdamentes acél szíj mellett a fekete számlap az, amely igazán elegáns külsőt kölcsönöz viselőjének. A kvarc elemmel működő karóra dátum, óra, perc és másodperc funkciókkal segíti viselőjét a tájékozódásban.

Amennyiben az óragyártás területén vizsgáljuk a Hugo Boss márkát, úgy elmondhatjuk, hogy jó hírnévvel rendelkezik. Órái igen magas színvonalról árulkodnak és magas minőségi kivitelben készülnek. A tervezés során nagy hangsúlyt fektetnek az órák stílusára és megjelenésére. Amennyiben olyan órát keresünk, amely könnyen felismerhető a designer márkáról és lenyűgözi az embereket, akkor a Hugo Boss lesz a legjobb megoldás. A Hugo Boss által férfiaknak kínált karóra kollekciók számtalan darabja tökéletesen alkalmas az ajándékozásra, így karácsonykor is nagy örömet okozhatunk vele családtagjainknak, felnőtt gyerekeinknek, szüleinknek vagy éppen barátainknak. Nincs is annál hatalmasabb öröm, mint egy különleges díszdobozban átnyújtani a Hugo Boss karórát, amelyet mi magunk választunk ki a legnagyobb pontossággal és alapossággal szeretteinknek. Közelednek az ünnepek, így érthető módon sietni kell a modell kiválasztásával, hiszen ezeket az órákat nagyon gyorsan elkapkodják az üzletekben.