Korfu legszebb strandjai

Korfu legszebb strandjai

Korfu szigetén homokos, apró kavicsos, kavicsos és sziklás strandok egyaránt megtalálhatók, így a kis gyermekes családok és a búvárkodás szerelmesei egyaránt megtalálják számításaikat!

Issos Beach

Korfu déli részén található hosszú aranyhomokos strand, a szörfösök paradicsoma. Nem közvetlenül a település mellett (Agios Georgios) hanem egy picit messzebb található, így nincs óriási tömeg a parton. A tengerparton nagyon érdekes homokkő szerű képződmények találhatók, érdemes őket lefényképezni!

Issos Beach

Agios Stafanos strandja

Korfu északnyugati részén található, a fővárostól kb 40 km-re.Igen népszerű strand a turisták és a helyiek körében is, ezért sokszor elég zsúfolt a part.Ideális a kisgyermekkel érkező családok számára, hiszen egy hosszú homokos és szélvédett tengerpart.A strand igényes, kiépített strand napernyőkkel, napágyakkal, zuhanyzókkal és wc-kel. A vízisportok szerelmeseinek is ideális, itt bátran hódolhatnak szenvedélyüknek.

Agios Stafanos strand

Agios Gordios beach

Korfu déli részének egyik csodálatos homokos strandja, melynek különlegessége hogy egy igen szép természetvédelmi terület közelében található.A sziget talán legnépszerűbb strandja tele napernyőkkel, napágyakkal, vízibiciklikkel! A tengerpartot csodálatos, hegyek és sziklák óvják.A parton egy kisebb búvárcentrum is található!

Agios Gordios beach

Ipsos beach

Szépen kiépített apró kavicsos strand Korfu fővárosától 15 km-re északnyugati irányban.A parton több snack bár is található, ahol bekaphatunk valamit vagy megihatunk egy frissítőt napfürdőzés közben.Vízi sportokra van lehetőség, csónakot lehet bérelni, vízibiciklit vagy akár a vízisíelést is kipróbálhatjuk.A strand egy csodás öbölben fekszik, melyet oliva ligetek szegélyeznek.

Ipsos beach