utazás autóval

Utazás autóval: kényelem az utastérben

Az utazópárnák a kényelmes utazás fontos kiegészítői, ha autóval vagy repülővel utazik. Manapság az online áruházak széles választékot kínálnak autós kiegészítőkből, a vezető és az utasok kényelme érdekében. Ebbe a kategóriába tartoznak az utazó nyakpárnák és az autó páramentesítők.

A nyakpárnák úgy készülnek, hogy biztosítsák az ülő utasok kényelmét, megfelelő tartást biztosítva a nyaknak. Ez lehetővé teszi, hogy kellemetlen helyzetben aludjunk, és nem áll fenn annak a kockázata, hogy vállunk elmerevedik, ha az alváshoz használt utazópárna megfelelő.

Ezek a párnák megtölthetők levegővel, hajdinahéjjal, poliészter töltőanyaggal, memóriahabbal stb. Az ilyen párnák tulajdonságaival megismerkedhet az Eualkatresz.hu weboldalon. Vannak olyan párnák is, amelyek az ülés fejtámlája alá vannak felszerelve, vagy olyanok, amelyek közvetlenül az ember nyakára illeszthetők. Léteznek poliuretánból, különböző szövettípusokból, például gyapjúból vagy pamutból készült párnák is. Az utazópárnák alakja is eltérő, így vannak U-alakú, négyzet alakú, csont alakú termékek.

Az ilyen párnák másik előnye, hogy autón kívül, irodában vagy bármely más olyan helyen használhatók, ahol kényelmesen kíván pihenni vagy ülni.

Az autó pármentesítők meglehetősen olcsó és kompakt kiegészítők, amelyek az autóból a nedvesség és a kellemetlen szagok eltávolítását teszik lehetővé. Ne feledje, hogy a magas páratartalom penész megjelenését okozhatja.

utazó nyakpárnák

Az autós páramentesítők általában a cigarettagyújtó aljzatról használható elektromos készülékek, valamint jellemzően szilikagéllel töltött nedvességmegkötő zsákok. Egy másik típusú töltőanyag a bambuszszén, amely nagyon magas vízelnyelő tulajdonsággal rendelkezik.

Az ilyen páramentesítő zsák az ülés alá vagy az autó műszerfalára helyezhető.

Az autós páramentesítők többsége újrafelhasználható, 12 V-os készülék. A zsák tartalma cserélhető, vagy mikrohullámú sütő segítségével szárítható.

Kiváló minőségű autó páramentesítő használata mellett nem lesz többé párás ablak és dohos szag az autóban.