Hunguest Hotel Helios Hévíz

Hunguest Hotel Helios Hévíz

A Hunguest Hotel Helios Hévíz három csillagos szálloda Hévízen, a termál tótól 500 méterre, egy természetvédelmi ősparkban helyezkedik el.

Hévíz elsősorban gyógyvizéről híres, itt található Európa legnagyobb vízfelületű melegvíz gyógytava. A Hotel Helios két épületből áll, az Anna és Benjamin épületekből, melyeket fedett folyosó köt össze egymással. A szálloda wellness részlege felejthetetlen kikapcsolódást nyújt a vendégek számára.

Szobák

A szálloda 210 szobával rendelkezik, melyek egyágyasak, kétágyasak, három ágyasak, valamint 12 apartman. A szobák egy része az Anna épületben van, melyek mindegyike légkondicionált és erkélyes, más részük a Benjamin épületben.

Benjamin épület szobái

Egyágyas szoba

Két egyágyas szoba található a Benjamin épületben. Itt nincs klíma és erkély. Dohányzó szobák is igénybe vehetők. A fürdőszoba zuhanykabinos, felszereltsége tévé, telefon, széf, mini bár, fürdőköpeny.

Kétágyas szoba

42 kétágyas szoba található a Benjamin épületben. Itt nincs klíma és erkély. Dohányzó szobák is igénybe vehetők. Franciaággyal van felszerelve a szoba. A fürdőszoba zuhanykabinos, felszereltsége tévé, telefon, széf, mini bár, fürdőköpeny.

Három ágyas szoba

4 három ágyas szoba található a Benjamin épületben. Itt nincs klíma és erkély. Dohányzó szobák is igénybe vehetők. Franciaággyal van felszerelve a szoba. A fürdőszoba zuhanykabinos, felszereltsége tévé, telefon, széf, mini bár, fürdőköpeny.

Anna épület szobái

Egyágyas szoba

10 egyágyas szoba található az Anna épületben. A szobák légkondicionáltak és erkélyesek. Dohányzó szobák is igénybe vehetők. A fürdőszoba fürdőkádas, a szoba franciaágyas, felszereltsége tévé, telefon, széf, mini bár, fürdőköpeny.

Kétágyas szoba

132 kétágyas szoba található az Anna épületben. A szobák légkondicionáltak és erkélyesek. Dohányzó szobák is igénybe vehetők. A fürdőszoba fürdőkádas, a szoba franciaágyas, felszereltsége tévé, telefon, széf, mini bár, fürdőköpeny.

Három ágyas szoba

8 három ágyas szoba található az Anna épületben. A szobák légkondicionáltak és erkélyesek. Dohányzó szobák is igénybe vehetők. A fürdőszoba fürdőkádas, a szoba franciaágyas, felszereltsége tévé, telefon, széf, mini bár, fürdőköpeny.

Apartman

Az épület 12 apartmannal rendelkezik, mely két személy elszállásolására ideális, plusz két személy részére pótágyazható. Az apartmanok két légteresek, erkélyesek és légkondicionáltak. A szoba saját fürdőszobával rendelkezik, ami fürdőkádas, a szoba külön ágyas. A felszereltséghez hozzá tartozik a tévé, telefon, széf, mini bár, rádió, fürdőköpeny.

Szálloda szolgáltatásai

A szálloda szolgáltatásai a következők: csomagszoba, csomag és értékmegőrzés és ajándékbolt.

Wellness szolgáltatások

A szálloda wellness részlegében van belső és külső medence és élménymedence, gyerekmedence, pezsgőfürdő, finn szauna, infraszauna, merülőmedence, nedvesgőz, szolárium, igénybe vehető manikűr, pedikűr és masszázs szolgáltatás, valamint gyógyászati szolgáltatások.