Hotel Villa Völgy Wellness Eger

Hotel Villa Völgy Wellness Eger

A borínyencek számára a lehető legjobb helyen fekszik a Hotel Villa Völgy, mivel az Egerben fekvő Szépasszonyvölgyben található a szálláshely.

A szálloda kellemes helyen fekszik, mely ideális családoknak, esetleg esküvők, rendezvények, tréningek, előadások lebonyolítására. Minden borimádó örömére lelhet a hotel saját borospincéjében, melyben borkóstoló, vagy borkóstolós vacsora is megrendezésre kerülhet.

Szobák

A háromféle szoba között kétféle négy csillagosat és egy fajta három csillagosat találunk.
A 27 db három csillagosnak az alapfelszereltsége a telefon, TV kábelcsatornákkal, valamint a fürdőköpeny.

2+2 személy szállásolható el itt. A 23 db 4* Superior szoba alapfelszereltsége a TV, telefon, minibár, WIFI, hajszárító és a széf. Itt is 2+2 személy fér el. A 22 db Design Deluxe**** szoba alapfelszereltsége: telefon, TV, minibár, hajszárító, széf, légkondicionáló és WIFI. 2+2 fő fér el.
Két apartmanszobával (négy csillag) is találkozhatunk a szállodában. A felszereltsége hajszárító, kábeles internet, minibár, telefon és TV, valamint a fürdőköpeny. 2+2 fő fér el.

A szálloda szolgáltatásai

Éjjel-nappal a kéréseit teljesíti a 24 órás portaszolgálat. Előnyösek még az Ön szempontjából a hoteltaxi, a csomag- és értékmegőrzés, az ingyenes parkoló, a mosoda, a központi széf, a WIFI a közös terekben, valamint a business center és a busz parkoló.

A Hotel Villa Völgy nem szenved hiányt a kicsik iránti vendégszeretetből sem. Szinte már minden szállodában, tehát ebben is lehet kérni a pótágy helyett babaágyat. Babafürdető kádat és etetőszéket is lehet igényelni, valamint a különböző társasjátékok, a játszótér és a homokozó is az ő vágyaikat szeretné kielégíteni.

Wellness- és gyógyászati szolgáltatások

Rengeteg igazi élmény várja, hogy kikapcsolja Önt és feltöltse energiával. Egy beltéri medence várja a vendégeket, valamint két kültéri, melyekből az egyik a gyermekmedence. Infra- és finn szauna is van, valamint a szoláriumban barnulhat.

A profi masszőröknek örömükre szolgál, ha kezük alól frissen és vidáman távoznak a vendégek. A nedvesgőz, az aromaterápiás kabin, a belső pezsgőfürdő és a jégzuhany is csak Önt várja.

Konferenciaterem

A Hotel Villa Völgy konferenciatermei főként üzleti megbeszélésekre, csapatépítő tréningekre alkalmasak. A három csillagos szárny terme 60 fő befogadására alkalmas, a négy csillagos rész terme pedig akár 250 embert is magába fogadhat.