Hotel Venus Zalakaros

Hotel Venus Zalakaros

Venus szálloda Zalakaroson egy családias hangulatú hotel a Gránit termál- és élményfürdő szomszédságában, mely a strand bejáratától mindössze 100 méterre található. Klimatizált szobáinkhoz TV, minibár, telefon, szobaszéf és erkély is tartozik. A földszinten mozgáskorlátozott vendégeket is el tudunk szállásolni.

A zalakarosi Hotel Venus 80 fős étterme magyaros ízekkel, figyelmes kiszolgálással fogadja a betérőket. A zárt parkoló kamerával ügyel az autók biztonságára. Konferenciatermeink kiváló lehetőséget biztosítanak max. 60 fős meetingek megrendezésére. A Venus hotelben fedett, melegvizes medence, szauna, fittnessterem, asztalitenisz, billiárd, masszázs, gyógyászati részleg segíti a pihenést és gyógyulást. További szolgáltatásaink a hotelben: fodrászat, pedikűr, manikűr, kozmetika. Lovaglás, hintózás, kerékpárkölcsönzés, pinceszer is lehetséges. Szállodánk állatbarát, így házikedvenceiket is szívesen látjuk.

Vendégeink a szomszédos sportcentrum nyújtotta sportolási lehetőségekkel – tenisz, futball, kézilabda, kosárlabda – is élhetnek. A városban, és környékén kialakított kerékpárutak a biztonságos kerékpáros kirándulást teszik lehetővé. A gyaloglást, túrázást kedvelő vendégek a parkerdő túraútjain tekinthetik meg a vidék növény- és állatvilágát.

Zalakaros a Balatontól kb. 40 km-re, Magyarország dél-nyugati részén, csodálatos, nyugodt környezetben helyezkedik el. A település a 96 °C-os termál- és gyógyvíz által vált híressé, mely víz a legmagasabb hőmérsékletű Magyarországon.