Hotel Ködmön Eger

Hotel Ködmön Eger

A Hotel Ködmön négy csillagos szálloda Egerben a Szépasszonyvölgyben, mely az év bármely szakában vonzó pihenési helyszín. A Hotel Ködmön szolgáltatásai a hagyományos európai vendéglátáson alapulnak, kiegészítve azt wellness szolgáltatásokkal, hogy teljes legyen a pihenés és felfrissülés.

Szobák

Superior

A szállodában 16 két ágyas superior szoba található, ami egy fő részére pótágyazható. A szobák erkélyesek, fel vannak szerelve tévével, mini bárral, széffel, internettel és légkondicionálóval. A szoba árában benne van a wellness használat, ami magában foglalja a gőzfürdőt, a szaunát és a fényterápiás pezsgőfürdőt.

Superior lux

A szállodában kettő két ágyas superior lux szoba található, ami egy fő részére pótágyazható. A szobák erkélyesek, fel vannak szerelve tévével, mini bárral, széffel, internettel és légkondicionálóval. A szoba árában benne van a wellness használat, ami magában foglalja a gőzfürdőt, a szaunát és a fényterápiás pezsgőfürdőt. A superior lux szobák fürdőszobája jacuzzival van felszerelve.

Lakosztály

A szállodában kettő két ágyas lakosztály található, ami három fő részére pótágyazható, egy nappaliból és egy hálószobából áll. A lakosztályok erkélyesek, fel vannak szerelve tévével, mini bárral, széffel, internettel és légkondicionálóval. A szoba árában benne van a wellness használat, ami magában foglalja a gőzfürdőt, a szaunát és a fényterápiás pezsgőfürdőt. A lakosztályok fürdőszobája jacuzzival van felszerelve.

Wellness és gyógyászati szolgáltatások

A wellness részlegben a vendégek igénybe vehetik a masszázst, ami kizárólag természetes alapanyagú kozmetikumokkal történik, ebből adódóan a masszázs hatékonysága azonnal érezhető. Ezek közé tartozik a fahéjas masszázs, a gyöngy masszázs. Azok számára ajánlott, akik természetes felfrissülésre vágynak a pihenés alatt.

A wellness részlegben kényeztető fürdők várnak a vendégekre, ezek közé tartozik a borfürdő, a tejes fürdő, a vanília fürdő, a keleti fűszerekkel készített fürdő.

A hölgyek részére elérhető a fekete gyöngy arckezelés, a csokoládé testkezelés, a szőlő terápia, a kagyló testkezelés.

A wellness részlegben igénybe vehető a fényterápiás pezsgőfürdő, a török gőzfürdő, finn szauna és az álló szolárium.

A szállodában ingyenes masszázsbemutatók vehetők igénybe, mely által a vendégek megismerkedhetnek a masszázs alapanyagaival és azok hatásaival, valamint ingyenesen kipróbálhatják a fekete és fehér szappanos gőzkabinos rituálékat.

Konferencia terem

A szálloda konferencia terme 70 fő befogadására alkalmas. Hangszigetelt fallal elválaszthatók. Teljes technikai felszereltséggel rendelkezik, ezáltal kiválóan alkalmas konferenciák, tréningek, szemináriumok, fogadások, üzleti megbeszélések szervezésére.