las vegas

Hogyan lehet kombinálni az utazást a sportfogadással?

Ha megkérdezünk valakit, hogy melyiket választaná szívesen: lakás vásárlás vagy utazás, akkor a többség valószínűleg az utazást választja. Egyre több fiatal dönt úgy, hogy félretett pénzét inkább utazásra költi, hiszen a legtöbb ember vágyik arra, hogy minél több helyre eljusson, világot lásson, új kultúrákkal találkozzon és új embereket ismerhessen meg. A modernizációnak köszönhetően egyre könnyebben van lehetőségünk utazni, valamint egyre olcsóbban is, hiszen nagyon jó fapados járatokat lehet kifogni a repülőjegy foglalásakor.

Függetlenül attól, hogy ma már nem kell személyesen megjelenni a fogadóirodáknál, hiszen otthonról kényelmesen megtehetjük a fogadásainkat, a sikeres fogadásokból összegyűjtött összegeket érdemes rászánni egy-egy utazásra, és kicsit kikapcsolódni. Szenvedélyes fogadóknak ez nem lehet probléma, hiszen ma már akár a vonaton is biztosítanak ingyenesen elérhető WIFI-t, illetve applikációk használatával bárhol vagyunk a világban, gyorsan és egyszerűen meg tudjuk tenni a téteket. Alkalmazások széles kínálatával találkozhatunk, hiszen a piac egyre bővül, emellett a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően több nyelven is elérhetőek, ilyen például a 22bet magyar nyelven is elérhető alkalmazása, melynek letöltése csupán pár percbe telik, visszajelzések alapján pedig egy jól működő applikációról van szó.

Fogadj kedvenc sportodra utazás közben

Ha éppen el kell utaznod valahova, viszont már nincs időd fogadni indulás előtt, vagy esetleg időtöltésként szeretnél fogadni vagy szerencsejátékozni a vonaton, akkor érdemes letölteni az általad használt fogadóiroda alkalmazását, amennyiben az elérhető. Vannak fogadóirodák, ahol a webes platformról tudod letölteni az alkalmazást .apk formátumban, de a legtöbb minőségi bukméker iOS és Android verzióban is elérhetővé teszi az appot, így igazodva minden ügyfelének az igényeire.

Hogyan tudod letölteni az alkalmazásokat?

  1. iOS verziójú készülék esetén az Apple Store nevű alkalmazást, Androidos mobilon pedig a Google Play nevű appot kell megnyitnod.
  2. Írd be a keresőbe az általad használt bukméker nevét, és indítsd el a keresést.
  3. A bukméker app verzióját úgy találhatod meg a legkönnyebben a listában, ha olyan ikonnal rendelkező appot keresel, amely hasonló dizájnnal rendelkezik, mint a bukméker webes verziója.
  4. Kattints a “Letöltés” gombra, vagy “Telepítés” ikonra.
  5. Ha letöltötted az appot, nyisd meg, és jelentkezz be. Amennyiben még nem regisztráltál az oldalra, a mobilalkalmazáson keresztül ezt könnyen megteheted.

Ha azonban külföldre utazol, felmerülő probléma lehet, hogy a kedvenc online fogadóirodád blokkolva van azon a területen, ahol éppen tartózkodsz. Ebben az esetben a VPN használatát ajánlják, melynek segítségével bárhol vagy a világban, kedvenc fogadóirodád ugyanúgy, problémamentesen elérhető lesz számodra. Érdemes egy kis kutatómunkát végezni a témában, mivel számos VPN nem megfelelően működik, illetve vannak olyanok is, melyek elég nagy összegeket kérnek a VPN használatáért. Szerencsére elérhetőek ingyenes, kiválóan működő szolgáltatók is, melyeknek a listája az interneten megtalálható.

Ezenkívül érdemes utazás előtt tájékozódni azzal kapcsolatban, hogy az általad használt bukméker elérhető-e abban az országban, ahová készülsz. Ez azért fontos szempont, mert a fogadóirodák csak úgy működhetnek, ha rendelkeznek a kötelező engedélyekkel. Ez azt jelenti, hogy szigorú törvények szabályozzák a piacot, így bizonyos országok tiltják a szerencsejátékozást, ebből adódóan a fogadásokat is. Ez a probléma viszont ritka esetben merül fel, hiszen a népszerű online fogadási szolgáltatók számos országban legálisan, kötelező engedéllyel működnek.

Sportfogadás a világ számos pontján

A sportfogadások és szerencsejátékok nem csak Magyarországon ennyire népszerűek, hanem szinte mindenhol a világban. Vannak országok, ahol vallás miatt van tiltva a szerencsejátékozás, van, ahol pedig a szigorú törvények következtében nem lehet játszani. Azonban jellemzően a legtöbb ország engedélyezi a legális fogadásokat, számos országban pedig óriási jelentősége van a piacnak, nem csak kulturális, hanem gazdasági szempontból is.

Las Vegas, Nevada

Amikor szerencsejátékokról, vagy fogadásokról beszélünk, a legtöbb embernek Las Vegas jut eszébe legelőször. Ez egy egyértelmű reakció, hiszen Las Vegas a szerencsejátékok, fogadások, és fényűző szállodák szülőhazája, emellett számos hollywoodi film forgatási helyszínéül is szolgál. Las Vegas egy egyedülálló város, melyet szó szerint azért építettek, hogy a szerencsejátékosok, valamint bulizni vágyók élvezni tudják a nyüzsgő éjszakai életet.

Las Vegas az Egyesült Államok 25. legnépesebb városa, mely hatalmas bevásárlóközpontjairól,  rengeteg szórakozási lehetőségeiről, és minőségi éttermeiről ismert, valamint itt találhatóak a világ legnagyobb kaszinói és hotelei is. Számos fogadóiroda kínálja fel főnyereményként a Las Vegas-i utazásokat, valamint VIP tagoknak is lehetőségük van eljutni ebbe a káprázatos városba.

Makaó, Kína

A Kínában található Makaó városa az egyetlen hely az országban, ahol az embereknek lehetőségük van szerencsejátékozni, ebből adódóan egész évben óriási tömegekkel lehet találkozni a városban. Annak ellenére, hogy számos listán második helyet tölt be Makaó, a város szerencsejáték-ipara számottevően nagyobb, mint például amivel Las Vegas-ban lehet szembesülni.

Makaó a világ legsűrűbben lakott területe, mindeközben mérete csupán akkora, mint egy átlagos Budapesti kerület. A portugál és kínai kultúra egyesülésének köszönhetően rendkívül színes kultúrával és változatos konyhával rendelkeznek.

Atlantic City, New Jersey

Atlantic City az Egyesült Államok keleti partján fekszik, a város pedig az Államok legnívósabb szerencsejáték-mekkája, mely nem csak kaszinóiról, hanem broadwalkjairól is híres. A város egészen 1970 óta hatalmas népszerűségnek örvend, az akkori korszak alapozta meg mai arculatát a városnak. Emellett a szerencsejátékozni vágyó emberek rendelkezésére áll 9 hatalmas kaszinó, számos luxus szálloda, bevásárlóközpontok, illetve rengeteg bár és étterem is. Érdekesség, hogy a Monopoly nevű játékot Atlantic City városa ihlette.