Erzsébet Park Hotel Parádfürdő

Erzsébet Park Hotel Parádfürdő

Az Erzsébet Park Hotel kellemes hangulatú szálloda Parádfürdőn, a gyógyvizéről híres városban.

Az épület története 1893-ban kezdődik, mikor megépítik a Károlyi rezidenciát Ybl Miklós tervei alapján. Vendégeket 2002 óta fogad, mikor megnyitották az emberek számára az Erzsébet-szárnyat. 2008 tavaszán felépítettek egy teljesen új szárnyat, mivel egyre több vendég jött. A két szárny össze lett kapcsolva, és így a hangulatuk a régi korok és a modern idők tökéletes keverékét kínálja az erre járó embereknek.

Szobák

A szobák és az apartmanok a két szárny szerint különböznek.

Erzsébet-szárny – a régi korok épülete

A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a színes TV, a minibár, a telefon, valamint a kádas fürdőszoba. Az utcára néző szobák 2 főig pótágyazhatóak, így 2+2 fő fél el bennük, a parkra tekintő kétágyas szobákban viszont nincs ilyen lehetőség.

Az apartmanok alapfelszereltsége a 2 db színes TV, a minibár, telefon, kádas fürdőszoba, a széf, a légkondicionáló, valamint biztosítva van a parki panoráma. A földszinti két légterű, erkélyes, tehát 2-4 fő fér el, az emeleti pedig két szintű és galériás (szintén 2-4 fő fér el).

Zsuzsanna-szárny – az új idők megtestesítője

A szobák alapfelszereltségéhez tartozik a színes TV, a minibár, a telefon, a zuhanyzós fürdőszoba, a széf és a légkondicionáló. A lehetőségek: standard kétágyas szoba 1 pótággyal, erkélyes kétágyas szoba 1 pótággyal.

Az apartmanok alapfelszereltsége a 2 db színes TV, a minibár, a telefon, a zuhanyzós fürdőszoba, a széf és a légkondicionáló.

Családi szobák is vannak, alapfelszereltségük megegyezik az apartmanokéval. Két hálószobásak, 2-4 fő a befogadóképességük.

A szálloda szolgáltatásai

Az Erzsébet Park Hotel sok előnye közül az egyik, hogy a területe akadálymentesített. A vendégek rendelkezésére áll a 24 órás portaszolgálat. Kérhetnek ébresztést. A közös terekben WIFI vehető igénybe. A központi széf is használható. Mivel a szálloda baba- és gyermekbarát, a gyerekek is kikapcsolódhatnak anélkül, hogy felbosszantanák szüleiket.

Pótágy helyett babaágy is kérhető, valamint tudnak adni babafürdető kádat is. Cumisüveg melegítővel és etetőszékkel is szolgálhatnak. Ha biciklizni szeretnének, és a gyereket is vinni akarják, kaphatnak gyerekülést kerékpárra. A szállodában találhatnak játszóteret is.

Wellness- és gyógyászati szolgáltatások

A két szárnynak külön wellness-részlegei vannak.

Erzsébet-szárny

A 7×14 m-es hideg vizű úszómedence és az ülőmedence mellett rendelkezik 2 infraszaunával, egy finn szaunával, fekvő szoláriummal és lehetőség van masszázsra, valamint törökgőzfürdőre.

Zsuzsanna-szárny

Az élménymedence és a pezsgőfürdő mellett a finn szaunában tudják tölteni az időt a vendégek, valamint a fényterápiás aromakabinban és a sókabinban. A szárnynak kültéri medencéje van (10×20 m), viszont csak nyáron üzemel.
Az Afrodité szépségszalonban fodrászra és kozmetikusra lelhetnek a szépülni vágyó hölgyek.

Konferenciaterem

A termek közül három az Erzsébet-szárnyban, egy pedig a Zsuzsanna-szárnyban helyezkedik el. Az Erzsébet-szárnyban az egyik 78 nm-es, a második 110 nm-es tréningterem és a harmadik pedig 27 nm-es szekcióterem. A Zsuzsanna-szárnyban található konferenciaterem 200 nm-es. Az összes teremben klíma van és mindegyik természetes fénnyel van megvilágítva.