szép kártya

Egy helyen megnézheti, hogy milyen szállások fogadnak el SZÉP kártyát

Nyaralást szervezni nem mindig egyszerű feladat. Első körben általában talán az alapján választunk úticélt, hogy mekkora összeget tudunk rászánni az utazásra. Érdemes kis hazánkban is gondolkodni, hiszen számos olyan vidéket, települést kínál Magyarország, aminek bakancslistásnak kell lennie!

Szerencsére egyre több munkahely biztosít már a cafatériát a dolgozói számára. A SZÉP kártyára utalt összegeket általában csak utazásra, és az utazás alatt igénybe vehető szolgáltatásokra lehet csak felhasználni, így azoknak lesz nagy segítség ez az összeg, akik amúgy is nyaralásra gyűjtögettek volna egész évben.

A SZÉP kártya több alszámlájával is tudunk majd a szállásért fizetni, sőt, ha az adott hely rendszere engedni, akár már előleg fizetéskor is választjuk ezt a lehetőséget. Mivel sokan kapnak ilyen juttatást a munkahelyüktől, így a legtöbben úgy szervezik meg az utazásukat, hogy célirányosan feltudják használni a kártyán lévő összeget. Hogyan lehet legcégszerűbben megtalálni azokat a szállodákat, panziókat, ahol tudunk vele fizetni? A SzállásKérés weboldala remek kiindulópontot nyújt mindazoknak, akik SZÉP kártya elfogadóhelyeket keresnek Magyarországon. Ezzel a szálláskereső oldallal könnyen be tudjuk állítani azt a szűrőt, mely segítségével a találati listában csak azok a helyek fogak szerepelni, ahol ez a fizetési mód lehetséges.

Miután már látjuk azokat a szállásokat, amik elfogadnak SZÉP kártyát, még midig nincs könnyű dolgunk, hiszen szerencsére sok hely él ezzel a lehetőséggel. Ilyenkor érdemes még jobban szűkíteni, és néhány fontosabb adatot is megadni. Döntsük el, melyik településen, vagy melyik közelében szeretnénk majd megszállni, valamit határoljuk be nagyjából, hogy mikor mennénk, valamint azt is, hogy hányan. Ezek után már azért könnyebben tudunk majd keresgélni a szállások között. Sőt, ha lenne még valamilyen extra igényünk a SZÉP kártyás fizetés mellett, például, hogy légkondicionált szobát szeretnénk, vagy esetleg kutyabarát szállás érdekelne minket, még egyszerűbben tudunk majd választani. Valljuk be, így azért gördülékenyebben mehet a pihenésünk szervezése, hiszen egy helyen tudjuk összehasonlítani a szállásokat!

Nem csak az utazás szerelmeseinek remek plusz juttatás a SZÉP kártya. Azoknak is, akik csak azért kelnek útra, mivel nem szeretnénk, hogy a kártyán lévő összeg elvesszen. Igen is jó, ha olykor valami „rákényszerít” bennünket egy kirándulásra! Mindenkinek kell néha napján egy kis kikapcsolódás, a nyaralással töltött idő pedig kiválóan alkalmas arra, hogy az otthonunktól távol töltődjünk fel. Az idegen helyek felfedezése, és a családdal együtt töltött idő egyértelműen felbecsülhetetlen élményt fog jelenteni még azoknak is, akik amúgy nem rajonganak az utazásért. Kezdjük el minél előbb szervezni az idei üdülésünket, hiszen gyorsan elfogynak a legjobb helyek, különösen azokban az időszakokban, amik kimondottan népszerűek szoktak lenni egy ünnepnap, vagy valamilyen esemény miatt!