Dráva Hotel Thermal Resort Harkány

Dráva Hotel Thermal Resort Harkány

A négy csillagos Dráva Hotel Thermal Resort az európai hírű gyógyfürdőhelyen Harkányban, a fürdő közvetlen szomszédságában, Pécstől 25 km-re délre található.

A Dráva Hotel Thermal Resort a fürdő közvetlen szomszédságában található olyan helyen, amit sokan keresnek fel, ennek ellenére mindig nyugodt a környezet. Bármilyen fajta kikapcsolódást keres, itt mindenfélét talál: masszőr, sportpályák és uszodák is vannak a szállodában.

Szobák

65 Classic szoba várja a vendégeket, melyek között egy- és kétágyasak is vannak. Az egyágyasak csak zuhanyzóval vannak felszerelve. Klimatizált, televízióval, internet csatlakozási lehetőséggel, telefonnal, minibárral, szobai széffel rendelkezik.

A kétágyasakból csak padlószőnyeges van. Nem mindegyik szoba pótágyazható. Klimatizált, televízióval, internet csatlakozási lehetőséggel, telefonnal, minibárral, szobai széffel rendelkezik.
A vízforraló is az alapfelszereltség része, melyhez teát és kávét is bekészítenek ajándékba. 14 Superior szoba is a vendégek rendelkezésére áll. Két „szobáját” egy térelválasztó fal különíti el.

A legfelső szinten 7 lakosztály várja a vendégeket. A hálószoba és a nappali fallal van elválasztva. A lakosztályok egy tágas terasszal vannak kiegészítve, melyekre kiülhetünk barátainkkal egy jó beszélgetésre vagy csak gyönyörködni a táj szépségében. A teraszon a kisgyermekek is biztonságosan játszhatnak a magas korlát miatt. Külön szobák vannak kialakítva mozgáskorlátozottak részére is.

A szálloda szolgáltatásai

A szálloda nagyon sok mindenben a vendégek rendelkezésére áll. A 24 órás portaszolgálat a vendégek kényelmét szolgálja. Az ingyenes szolgáltatások közé tartozik a kamerával őrzött, zárt parkoló, WIFI a szálloda egész területén, busz parkoló, csomag- és értékmegőrzés, valamint lehetőség faxolásra és fénymásolásra.

A Dráva Hotel baba-, család- és gyermekbarát szálloda, és annak érdekében, hogy ezt a címet meg is őrizhesse, számtalan dologgal teszik könnyebbé a szülők feladatait. Például pótágy helyett baba- vagy gyermekággyal is tudnak szolgálni, valamint babafürdető kádat, bilit, etetőszéket, lázmérőt, konnektorvédő dugót, gyerek evőeszközt, gyerekjátékokat, társasjátékokat és WC szűkítőt is adhatnak.

Wellness- és gyógyászati szolgáltatások

Úszómedence, fekvő pezsgő pad, pezsgőfürdő, élménytorony – ezek mind a Dráva Hotel Thermal Resortban! Aki nem kedveli annyira a vizet, teniszpályán és homokos strandröplabda-pályán ütheti el az időt.

Szauna, infraszauna, sószoba, gyógymasszázs és drink bár is szolgálják a vendégek kellemes és nyugodt pihenését. A sokéves tapasztalattal rendelkező masszőrök elfeledtetik Önnel minden gondját és a nyugtalanság egyetlen morzsáját sem engedik a testben maradni.

Konferenciaterem

A három terem közül a Batthyány-terem 80 főt, a Zsigmondy- és a Harka-terem pedig 20-20 főt képes befogadni, de ha szükséges, egybe lehet nyitni mind a hármat.

Felszereltségük minden igényt kielégít: professzionális hangosítás, hangszigetelt akusztikus mobil falak, fix és mobil mikrofonok, szónoki emelvény, projektor, lap-top, flip-chart tábla, starboard tábla, vetítővászon, internet, természetes fény vagy mesterséges megvilágítás, távkapcsolóval működtethető elektromos sötétítő függönyök, klíma.