Brela szállás Brela a Makarskai Riviéra két legnépszerűbb üdülőhelye. Baška Voda és Brela Makarskától 15 kilométerre, Split irányában helyezkednek el. A két település a szórakozás, a sport és a fiatalok városa.

Brela szállás

Brela a Makarskai Riviéra két legnépszerűbb üdülőhelye. Baška Voda és Brela Makarskától 15 kilométerre, Split irányában helyezkednek el. A két település a szórakozás, a sport és a fiatalok városa.

Nyáron különféle színielőadásokat, koncerteket, és kiállításokat tartanak itt, köztük híres rendezvényeket is, mint a Halászestek.

Brela strandjai gyönyörűek, és több kilométer hosszan húzódnak a tenger partján. A végtelen homokos standokat nyaldosó kristálytiszta tenger szépsége mindenkit megérint. Mindkét település strandját kék zászlóval tüntették ki, amely a strand kiváló minőségéért és a környezet tisztaságáért adott elismerés.

Brela szállodák és apartmanokBooking.com

Marina Brela

A makarskai riviéra partján helyezkedik el, a híres Punta Rata strand közvetlen közelében, melyet, mint a világ legszebb strandját, a Forbes magazin a világ legszebb 10 strandja közé sorolt. A Bluesun Marina szálloda az a hely, ahol megleli a pihenés élvezetét. A kristálytiszta tengerben (az első Kék zászló elismerést kapott horvát strand) tett fürdőzés mellett elbűvölő sétákat tehet a régi kikötőig húzódó tengerparti sétányon, míg a dalmát tradíció egyediségét a Gornja Brela kod Makarske nevű régi településen élheti meg.

Marina Brela

Berulia Brela

A Berulia all inclusive szálloda a Makarska közelében lévő Brela településen található. A gömbölyű fehér kavicsokkal behintett gyönyörű strand, a nyugodt tenger és a vendégszerető személyzet első pillantásra el fogja bűvölni. A Brela városban található Berulia all inclusive szálloda 199 szobával rendelkezik.

Berulia all inclusive