Biztonságos nyaralás babával - ezeket ne hagyd otthon! Friss szülőként az első nyaralásotok szervezitek a babával? Nem kis feladat elé néztek, egy teljesen új szituációba fogtok csöppenni. Ha előre megtervezed az első babás nyaralásod, akkor viszont nem lehet gond. Az alábbi cikkben ebben fogunk neked segíteni, hogyan teheted babád számára biztonságosság az első nyaralást.

Biztonságos nyaralás babával – ezeket ne hagyd otthon!

Friss szülőként az első nyaralásotok szervezitek a babával? Nem kis feladat elé néztek, egy teljesen új szituációba fogtok csöppenni. Ha előre megtervezed az első babás nyaralásod, akkor viszont nem lehet gond. Az alábbi cikkben ebben fogunk neked segíteni, hogyan teheted babád számára biztonságosság az első nyaralást.

Légzésfigyelő – vidd magaddal mindenhová

A légzésfigyelőnek köszönhetően biztonságosan nyaralhatunk a babával is, és közben nyugodtan kikapcsolódhatunk. A légzésfigyelő egy olyan eszköz, ami riasztja a szülőt, ha a baba légzése megakadna, ezzel megelőzve a bölcsőhalált vagy más néven hirtelen csecsemőhalált (SIDS). Berakható a szálláson található kiságyba, de akár a babafészek alá is. A légzésfigyelőnek köszönhetően nem kell folyton a babádat figyelned, ha alszik, nyugodtan kikapcsolódhatsz, sőt, ha csak a nyaralásra vinnétek magatokkal, a légzésfigyelő bérlés által jóval kedvezőbb áron is hozzájuthattok.

Babamérleg

Ha kisbabádat még mérned kell, akkor ez sem maradhat ki az etetési kellékek mellől! A nyaralás során felborulhat a napotok, viszont fontos, hogy ilyenkor is próbáljátok meg az étkezéshez kapcsolódó időpontokat tartani. A babamérleg ebben segíthet nektek. Nyaralás közben is nyomon követhetitek kisbabátok súlygyarapodását, babamérleg bérlés szolgáltatás igénybevételével pedig nagyobb kiadás miatt sem kell aggódnotok.

Mind a babamérleg, mind a légzésfigyelő bérelhető a Bababérlet webáruházából, így, ha csak pár hétre van rá szükségetek, akkor is jó áron hozzá tudtok jutni a termékekhez.

Végezetül összeállítottunk nektek egy úti listát, amivel könnyebb lehet a pakolás!

Mi kerüljön az úticsomagotokba?

Gyógyszerpakk: fájdalomcsillapító, lázmérő, sebtapasz, szúnyogriasztó, kullancsriasztó, orrszívó

Utazós pakk: légzésfigyelő, babahordozó, szoptatós/etetős párna, nedves törlőkendő, papírzsebkendő, pelenkázó alátét, pelenka, popsikrém, babajáték, szemeteszsák, váltóruha, naptej, napernyő, fertőtlenítőkendő, pléd, iratok

Etetési kellékek: cuki, tápszer, babamérleg, előke, textilpelenka, babavíz, életkornak megfelelő bébiétel

Reméljük ezzel a listával gyorsabban fog menni a pakolás, és nem hagyjátok otthon a fontos dolgokat! Kellemes kikapcsolódást kívánunk a nyárra!