Balatonfűzfő, Balatoni Bob

Balatoni Bobpálya

A balatonfűzfői Balatoni Bob Szabadidőpark igen népszerű kirándulóhely. Az egész évben nyitva tartó két bobpálya összesen másfél kilométer hosszú, emellett a létesítményhez tartozó Serpa kalandpark is izgalmas kikapcsolódást kínál. Ingyenesen látogatható a kilátó, a játszótér és a fitnesz park.

Balatonfűzfő a Balaton csúcsának kedvelt nyaralótelepülése, könnyen megközelíthető az ország számos pontjáról, a fővárosból is. Kiváló strandokkal rendelkezik, ugyanakkor a parti fekvése miatt a vízi sportokra különösen alkalmas. Kedvelt a családosok körében, hiszen Balatonfűzfőn még kedvezőtlen időjárási körülmények esetén is ki lehet kapcsolódni akár Balaton Uszodában, vagy a panorámás bobpályán és a kalandparkban.

Balatoni Bobpálya attrakciói

Balatonfűzfő legszebb részén található a bobpálya, amelynek legmagasabb pontjáról lenyűgöző panoráma nyílik a Balatonra. A Balatoni Bob Szabadidőpark csoport tagjai a Maxim Paintball, és a Serpa Kalandparkkal együtt. Különlegessége, hogy a dupla bobok kötött pályára rögzítve futnak, hazánk leghosszabb ilyen jellegű bobpályája is egyben. A pályák nyaranta kivilágítottak, és szükség esetén plexiburkolattal látják el, amely véd az eső ellen. Maximálisan 40 km/h sebesség érhető el, amelyet a beépített automata fék szabályoz. A két pálya együttesen 1500 m hosszú. Jó tudni, hogy 3 év alatti gyermekek még kísérővel sem bobozhatnak.

  • Panoráma pálya: 360 fokos kanyarok, 40 m-es szintkülönbség, és a maximális sebesség 40 km/h
  • Alagútpálya: éles döntött kanyarokkal, bukkanókkal, alagúttal ellátott

Izgalmas része a 15 m-es alagút, amely sötétben villogó fények egészítik ki az adrenalin élményt.

További élmények a Balatoni Bob Szabadidőparkban

A Balatoni Bob Szabadidőparkban nem csak az adrenalin élményre vágyók szórakozhatnak. Ingyenesen látogatható a 15 méter magas kilátótorony, a két bobpálya között található játszótér a kissebbek számára, valamint a nyolc korszerű fitneszgéppel ellátott fitneszpálya.

A Serpa Kalandparkban a lombkoronák között 4 kalandösvény, mászótorony vár, valamint drótkötél-csúszda található.

A Paintball pálya kedvelt attrakciói a gyermek paintball, és a paintball. A célbalövés során igazi festékgolyókat lehet kilőni megfelelő védőszerelésben.

Nyitvatartás

A bobpályák hétvégén: 09:00-20:00 között üzemelnek.

Jegyár

A Szabadidőparkba a belépés ingyenes, a csúszások személyenként fizetendők meg.

1 csúszás gyerek (3-14 éves kor): 599 Ft

1 csúszás felnőtt (14-99 éves kor): 699 Ft

Családi csomag (2 felnőtt és 2 gyerek) 36 csúszás: 17 999 Ft

Az alapárakon kívül az összes csúszás ajánlat, és kedvezmény megtalálható a Szabadidőpark hivatalos oldalán a https://balatonibob.hu/arak alatt. 3 év alatti gyermekek még kísérővel sem bobozhat.

Elérhetőség

Balatonibob Szabadidőpark

8184 Balatonfűzfő, Uszoda u. 1.

Telefonszám: +3630 143 0000

E-mailcím: bob@balatonibob.hu  I Web: https://balatonibob.hu/

Fotó: Tripadvisor.com