Annagora Aquapark

Annagora Aquapark

Ha különleges vízi élményre vágyunk, érdemes felkeresni a régió egyetlen aquaparkját, mely Balatonfüreden a Balatontól mindössze 500 méterre található.

Az Annagora Aquapark több mint három hektárnyi területen várja a csúszkálni vágyókat az ország egyik legnagyobb hullámmedencéjével, különböző medencékkel és csúszdákkal. A legkisebbek számára külön alakítottak ki gyermekmedencét élményelemekkel valamint gyermek-hullámmedencét is. A vízi élményeken kívül számos egyéb szolgáltatás is a pihenést segíti, így a szaunák, gőzkabinok, illatkamrák és a jégbarlang is.

A park legnagyobb vonzereje a 12 különböző pályából álló csúszdapark, melyek között megtalálhatóak olyan fantázianevű elemek, mint Őrült folyó, Forgószél, Turbó, Kamikaze… A nevek önmagukért beszélnek, de 3 gyermekcsúszda is a látogatók rendelkezésére áll, hogy a legkisebbek se maradjanak ki az izgalmakból.

Annagora Aquapark Balatonfüred

A korábban említett wellness-kabinok mellett szintén az ellazulást szolgálják a különböző típusú zuhanyok, a pezsgőfürdő, az örvénykamra és a sodrófolyosó. S hogy még teljesebb legyen a varázs, ezeket akár este is ki lehet próbálni, ugyanis főszezonban éjszakai fürdőzésre is lehetőség nyílik.

Természetesen az élmények mellől nem hiányozhatnak a különféle kiegészítő szolgáltatások. Az Annagora Aquaparkban ebből sincs hiány, strandröplabda és zorb (vízen járó labda) várja a sportolni vágyókat, de különféle vendéglátó egységek is a vendégek rendelkezésére állnak.