Ametiszt Hotel Harkány

Ametiszt Hotel Harkány

Az Ametiszt Hotel a gyógyfürdőtől mindössze 250 méterre található Harkány központjában.

Ne tévessze meg az, hogy a város központjában van ez a szálloda. Csendes, nyugodt környezetben várják vendégeiket. Az itt megszállók örömére úgy lett kialakítva az épület, hogy a szobákban egy lépésre lehetünk a természettől.

Szobák

Az Ametiszt Hotel 23 kétágyas és 4 db háromágyas szobával rendelkezik, melyek nagy része erkélyes, teraszos. 2-2 összenyitható szoba is található itt, melyek a családi kétágyasak.

Mind a három fajta szoba alapfelszereltségéhez tartozik a TV, hűtőszekrény és a szobaszéf, valamint a hajszárító. A nyári szúnyogtámadásra is fel vannak készülve a szúnyoghálós ablakokkal. A terasz sem áll üresen, székek és asztal várják a pihenésre vágyó embereket.

A szálloda szolgáltatásai

A szálloda nem sok szolgáltatással büszkélkedhet, de azok igényesek, magas színvonalúak. Például az egész területen elérhető WIFI, a biciklibérlési lehetőség, mely által bejárhatja Harkányt, valamint a svédasztalos reggeli, melynek árát tartalmazza a szállás ára.

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások is vannak, például a fürdőköpeny bérlése vagy a zárt garázs. Díjmentes parkolás a hotel előtt és az udvarban lehetséges.

Wellness- és gyógyászati szolgáltatások

A kikapcsolódási formák széles választéka található az Ametiszt Hotel kínálatában. A masszázsok, pezsgőfürdő és gőzfürdő mellett többféle sportpályán, például teniszpályán üdíthetjük fel magunkat a gyógyvízben való mártózás után.