Aruba

A világ öt legjobb úticélja sportfogadóknak

A sportfogadások világa még sosem volt akkora mint ma. Lassan ugyan, de már a legtöbb országban legalizálják a sportfogadásokat és a szerencsejátékokat, ami több szempontból is akár pozitív változást is hozhat. Egyrészt láthatjuk, hogy a fogadók és a szerencsejátékosok nagyon sokan vannak, így garantáltan magas lesz a forgalma ezeknek az oldalaknak és helyszíneknek. Az országok pedig adókat vethetnek ki, amelyek a bevételeiket növelhetik. A fogadási irodák pedig természetesen profithoz juthatnak. Azok, akik meg szeretik a szerencsejátékokat, még több helyen tudnak legálisan fogadni vagy épp kaszinójátékokat játszani.

Azzal, hogy szélesebb körben kezd elterjedni a sportfogadás, az is együtt jár, hogy most már mobilon is gond nélkül köthetünk fogadásokat. Számos online bukméker van, ahol lehetőség van országhatárok figyelembevétele nélkül fogadni, igaz, ehhez szükséges, hogy olyan helyről csatlakozzunk, ahol legális az online szerencsejáték. A Bwin regisztráció például csak akkor sikerülhet, ha egy olyan országban található internetszolgáltatón keresztül próbálod meg, ahol amúgy törvényes vagy legalábbis nem tiltott a szerencsejáték.

Igaz, önmagában azért nagy távolságokat utazni, hogy fogadásokat kössünk, elég nagy butaság, de talán tudunk mutatni néhány olyan helyszínt, ami megállja a helyét úticélként is és még fogadni is tudsz:

  1. London
  2. Las Vegas
  3. Atlantic City
  4. Aruba
  5. New York (Upstate)

London

A nemzetközi utazók és a kozmopoliták számára London kell, hogy legyen a legkedveltebb úti cél. Az ottani szerencsejáték-törvények gyakorlatilag nem léteznek, ami azt jelenti, hogy nem lesz gondod azzal, hogy találj egy helyet, ahol fogadást köthetsz. A Hippodrome és a Ritz Club a két legismertebb lehetőség, bár kisebb sportfogadók szerte a városban vannak. Azt hihetnéd, hogy az Egyesült Királyságban főként foci- és krikettfogadások történnek, de tévednél. Az NFL és az NBA elég nagynak számít az Egyesült Királyságban ahhoz, hogy a londoni sportfogadók fogadjanak ezekre a bajnokságokra. Mindeközben London ideális hely arra, hogy a sportfogadás iránti érdeklődésed múzeumok és történelmi helyek látogatásával ellensúlyozd, nem is beszélve az olyan látványosságok puszta szépségéről, mint a Big Ben és a Westminster Apátság.

london eye

Las Vegas

Az biztos, hogy Las Vegas a nyilvánvaló és végső célpont, ha sportfogadást szeretnél kötni, és más módon is szeretnél szórakozni. A Las Vegas Strip-en található kaszinók és sportfogadók száma látszólag végtelen, így nem okozhat gondot, hogy találj egyet, amelyik tetszik. A nap bármely szakában, bármilyen összegben bármilyen tétet megtehetsz. A sportfogadási lehetőségek egyre bővülnek, és csak azért, mert már nem kell Las Vegasba menned szerencsejátékozni, még nem jelenti azt, hogy nem akarsz oda menni. Las Vegasban mindig van valamilyen szórakozási lehetőség a nap 24 órájában, még akkor is, ha a kaszinókból és éjszakai klubokból kilépve a Red Rock Canyonba vagy a Hoover-gáthoz szeretnél inkább ellátogatni. Hacsak nem vágysz a tengerpartra és az óceánra, Las Vegasnál kielégítőbb nyaralási célpontot szerencsejátékosként nem találsz.

las vegas

Atlantic City

Aki a keleti parton él, annak Atlantic City a legkézenfekvőbb célpontja bármilyen típusú fogadásnak. A mobil sportfogadás legális New Jerseyben, ami azt jelenti, hogy nem kell Atlantic Citybe utazniuk ahhoz, hogy fogadásokat kössenek. De semmi baj nincs azzal, ha teszel egy kis kirándulást a tengerpartra, és mellékesen fogadsz egy kicsit. Atlantic Cityben számtalan kaszinólehetőség van, így a látogatók kiválaszthatják a nekik legjobban tetszőt. Ne felejtsd el azt sem, hogy az Atlantic City Boardwalk és a Steel Pier Vidámpark rengeteg kikapcsolódási lehetőséget kínál, ha szeretnél elvonulni a kaszinótól, és egy kis friss levegőt szívni. Más szóval Atlantic City mindkét világból a legjobbat nyújtja mind a sportfogadóknak és a nyaralóknak.

Atlantic City

Aruba

A napfény és a szerencsejátékok tökéletes keveréke mindig ott lesz Arubán. A Dél-Amerika csücskében fekvő kis szigetet régóta a “Karib-tenger Vegasaként” emlegetik. A legtöbb kaszinó a nap 24 órájában nyitva van, köztük a Casablanca és a Copacabana, míg a Stellaris kaszinó a legjobb környezetet biztosítja a sportesemények megtekintéséhez a fogadások elhelyezése után. Természetesen magától értetődik, hogy Aruba csodálatos nyaralási célpont. Akár a tengerparton szeretnél üldögélni és pihenni, akár kalandokra vágysz, mondjuk búvárkodással, vitorlázással vagy barlangok felfedezésével, Aruba minden igényt kielégít. Egy ilyen aprócska szigeten rengeteg a tennivaló és a napfény, ami azt jelenti, hogy a sportfogadás csak a jéghegy csúcsa.

Aruba

„Upstate New York”, azaz New York állam északi része

Valószínűleg nem számítottál arra, hogy valaha is egy listán fogod látni New York állam északi részét és Londont. Bár New York államban még nincs mobil sportfogadás, valójában a kaszinók alulértékelt paradicsoma. Ott van a del Lago Waterloo-ban, a Yellow Brick Road Chittenangóban, a Turning Stone Veronában és még néhány kaszinó, ahol sporteseményekre is lehet fogadni. A szállások sem rosszak ezekben a kaszinókban, ha néhány napot tervezel itt eltölteni. Meglepő módon a kaszinókon kívül is van mit csinálni Upstate New Yorkban. Az Adirondacks és a Catskills hegységben kempingezésre és túrázásra is van lehetőség. Emellett a Finger Lakes régió gyönyörű tájakat, történelmi helyeket, meglepően sok vásárlási lehetőséget kínál, és borászatokban sem szenved hiányt. A baseball és a boksz Hírességek Csarnoka is megtalálható ezen a vidéken.

Upstate New York

Ez az öt úti cél mindenképpen megállja a helyét önmagában is, tehát még akkor is érdemes lehet ellátogatni ezekre a helyekre, ha nem tervezel fogadásokat kötni.