A csillagjegyek és a szerencsejátékozási szokások kapcsolata

Ki milyen csillagjegyben született? Ettől nagyon sok függ. Régen sosem gondoltam bele ennyire komolyan, mint mostanság. Én például a szűz jegyében születtem és sokszor veszem magamon észre hogy valóban szűzként viselkedem. A szűz állítólag rendszerető. Reggel például nem tudok úgy elmenni a pult mellett, hogy ne mosogatnék el. Nyilván ez igaz lehet más csillagjegy alatt születettekre is, de azért nem lehet nem észrevenni az összefüggéseket. Kíváncsi vagyok ez milyen hatással van a szerencsejátékozási szokásaimra.

Sokan mondják például azt is, hogy a nyilas szeret új helyzetekbe kerülni és ilyenkor eljátsza, hogy teljesen ura a helyzetnek. Sokat gyakorolja tehát a blöffölés művészetét. Egy nyilas csillagjegyű emberrel tehát nem szívesen ülnék le az asztal mellé mondjuk pókerezni. A linkre kattintva egyébként most már nagyon egyszerűen választhat jó és megbízható póker oldalak.Ha sokat kutatunk a csillagjegyek világában és megpróbáljuk összepárosítani azokat a blöffölés tudományával, akkor az ikreket fogjuk a legelső helyen megtalálni. Az ikrek jegy alatt született játékosok gyakran profi blöffölők. Ellenünk csak nagy szaktudás birtokában érdemes bármilyen szerencsejátékot játszani. Szóval csak óvatosan!

Az ikreket gyakran hívják a hazugságok nagymestereinek. Ne csodálkozzunk ha tehát a kezében még egy pár sincs, de simán sorra játszik. Milliókat buktak már el az ikrek ártatlan füllentései miatt. Miért is csodálkozunk ezen? Az ikrek napi szinten gyakorolja a féligazságokkal való félrevezetést. Jobb velük vigyázni. Ha valakit gyakran rajtakapunk füllentésen, akkor azért érdemes feltenni a kérdést: Nem vagy te véletlenül ikrek?

A bikákkal teljesen más a helyzet. Van pár ismerősöm, aki bika. Őket általában a megbízható, stabil és szorgalmas jelzőkkel lehet leírni. A szerencsejátékok gyakorlása során ezek a tulajdonságok vajmi keveset segítenek. Sőt, a megbízhatóság inkább hátráltat. Nem kell feltétlenül asztrológusnak lennünk, úgy is rájöhetünk, hogy egy nyilas egy bikát valószínűleg könnyedén elver asztalok mellett játszott kártyajátékokban. Vegyük például a pókert. Ez tipikusan egy olyan játék, amiben a másik átvágása legalább olyan fontos, mint a valószínűségek latolgatása. Nyilván mérlegelnünk kell a nyerési esélyeinket, de a legnagyobb pénzeket azok kaszírozzák be, akik szemrebbenés nélkül képesek füllenteni.

A mérleg ilyen szempontból a bikák és az ikrek között helyezkedik el. A csillagjegyből kitalálhatjuk, hogy a mérleg imádja a harmóniát. A harmóniába pedig nem fér bele a hazudozás vagy a füllentés. Vagyis néha igen, de ezt az eszközt a mérleg kizárólag konfliktuskerülés céljából használja. Játszunk le néhány kártyapartit egy mérleggel és egyből érződni fog a különbség. Itt inkább jól megfontolt, lassú lépésekkel fogunk találkozni és nem tapasztaljuk majd azt a forrófejűséget, amit egy nyilas produkálna mondjuk.

A vízöntők megint egy másik oldalról fogják meg a dolgot. Az ő számukra saját identitásuk védelme mindennél fontosabb. Amit érzik, hogy valaki megpróbál belépni abba a zónába, amelyet ők szigorúan elkerítenek maguk számára, egyből visszatámadnak. Teszik ezt gyakran füllentéssel. Emiatt jó gyakorlottak ezen a területen és nem ritka, hogy ezt a képességet a szerencsejátékok során is felhasználják.

De hogyan játszhat például egy kos? Az erre adott válaszhoz először meg kell értenünk a kosok ismérveit. A kos éltető eleme a tűz. Nagyfokú hevesség táplálja és ennek következtében őszinte is. Egy kos nem riad vissza az őszinte pillanatoktól. Ebből fakadóan tehát nem lesz túl jó játékos. Egy kártyaparti során sok dologra van szükség, de semmi esetre sem lobbanékonyságra. Ez egyébként a küzdősportokra is igaz. Ha elvesztetted a fejedet, elvesztetted a meccset. Egy pókerpartin pedig ez hatványozottan igaz lesz. Folyamatosan jól kell tudni latolgatni az esélyeket és itt nincs helye a forrófejűségnek.

A lényeg tehát, hogy néhány jellemző jegyet megjegyezzünk. Ezekből ügyesen lehet következtetni partnerünk kártyázási stílusára. Ha sikeresek szeretnénk lenni egy partiban, nem árt ismerni a másik csillagjegyét és ebből máris kiderül egy néhány fontos mozzanat. Vajon fog-e blöffölni? Mennyi esély van rá, hogy valóban azok a lapok vannak a kezében, amit a tétjei tükröznek. A csillagjegyek ismeretével ezen kérdésre tudunk majd válaszolni.