Bankkártyás fizetés Magyarország kaszinóiban – LegjobbKaszino áttekintése

Magyarországon 1994 óta legális a szerencsejáték és 2014 óta működnek az online kaszinók. Bár a szigorú feltételek miatt a magyarországi SZTFH engedéllyel összesen három kaszinó rendelkezik. Mégis a játékosok rengeteg létesítmény között választhatnak a nekik megfelelő online kaszinót, mivel az úgynevezett keresztlicenceknek köszönhetően a külföldi online kaszinók szintén legálisak Magyarország területén.

A szerencsejáték világban az egyik legfontosabb tényező – fizetési eszközök. Hiszen, ha egy szárazföldi kaszinóban még lehet készpénzben befizetni a játékért amikor egy virtuális online kaszinóról van szó, akkor itt csak is készpénzmentes fizetésekről van szó. És nagyon fontos kiválasztani a nekünk megfelelő módszert a pénzeszközök befizetéséhez vagy visszavonásához.

Bankkártyás fizetés Magyarország kaszinóiban

Bankkártyás fizetési módszer leírása és sajátosságai

Az egyik legismertebb és talán legrégibb módszerekhez tartozik a bankkártyás fizetés. Szinte mindenki ismeri a Visa és Mastercard bankkártyákat és talán a világon mindenki, legalább egyszer az életében használta a bankkártyás fizetéseket és rendelkezik bankkártyával. Nézzük meg akkor részletesebben, hogy mit is jelent a bankkártyás fizetés és hogyan működik egy online kaszinóban.

Példaként vesszük a Visa és Mastercard bankkártyákat, mert ezeket világszerte használják és ismerik. A bankkártyát kétfajtára lehet osztani: az egyik tulajdonképpen lesz a bankkártya, vagy betétkártya, amely hozzá van kötve egy bankszámlához és addig használható, amíg a bankszámla egyenlegén lesz pénz. A bankkártya egyenlege teljesen megegyezik a bankszámla egyenlegével. A második fajta lesz a hitelkártya, amelyhez nincs szükség egy külön bankszámlára, mert itt nem a saját pénzét használ, hanem a bank által meghatározott hitelkeretet.

Amikor szerencsejátékról van szó, akkor a bankkártyás online kaszinó fizetésnek következő előnyei vannak:

–       világszerte működik és az online kaszinók többsége használja;

–       biztonságos, mert az egyik legrégibb és legnépszerűbb fizetési módszer;

–       használhat hiteles eszközöket;

–       a bankkártyát hozzá lehet kötni a GPay vagy ApplePay rendszerhez és egy kattintással már el is végezheti a fizetéseket;

–       némely kaszinók még külön bónuszokat is adnak a bankkártyás befizetéseknél;

–       bármikor használható.

A mínuszokhoz sorolhatjuk, hogy néha több időt vehet igénybe és magasabb jutalékkal járhat.

Ahhoz, befizetést végezzen bankkártyával egy kaszinóban csak annyit kell tennie, hogy regisztrál egy személyes fiókot és a befizetés módszerként kiválasztja Visa vagy Mastercard fizetési eszközt. Majd megadja a szükséges összeget és megerősíti a műveletet. A pénzeszközök perceken belül megjelennek a játékegyenlegén.

Legjobb online kaszinók Magyarországon bankkártyás fizetéssel

Természetesen, amikor majdnem mindegyik kaszinóban befizethetjük bankkártyával, akkor olyan érzésünk támad, hogy bármilyen kaszinóban regisztrálhatunk, de valóban ez nem így van és mielőtt regisztrálnánk egy kaszinóban, jó lenne megbizonyosodni, hogy ez a kaszinó becsületes és biztonságos. Nézzük meg a főbb megbízható online kaszinó jellemzőit:

  1. Engedély jelenléte. Természetesen, hogy a megbízható online kaszinó minimum egy engedéllyel rendelkezik. Magyarországon az ilyen engedélyt az SZTFH szabályozó hatóság bocsátja ki.
  2. Adatvédelmi politika. A becsületes klubok titkosítják a játékos adatait és nem terjesztik azokat tovább, nem adják át a harmadik feleknek. Az ügyfelek személyes adatai a távoli szervereken helyezkednek és azokat csak számlázásra, nyeremény kifizetésére használják.
  3. Mobilalkalmazás. A becstelen oldalak ritkán fejlesztenek mobil applikációt, egyrészt mert ez további és eléggé nagy költségeket igényel, másrészt, mert nekik ez teljesen fölösleges. A biztonságos és megbízható kaszinó oldalak pedig fordítva kihasználják az összes lehetőséget, hogy minél több kiváltásgot biztosítsanak az ügyfelek számára. Kifejlesztik mobil applikációkat az iOS és Android rendszerekhez.
  4. Pozitív vélemények a játékosoktól. Ha az ügyfelek elégedetlenek a kaszinó tevékenységével, negatív visszajelzéseket tesznek a kifizetések hiányáról vagy problémákról, akkor semmi értelme regisztrálni és játszani benne. A játékosok véleményét elolvashatja például Facebook-on vagy Twitter-en, Reddit és Trustpilot fórumokon.
  5. Licencelt szoftver. A nevezetes és híres szoftvergyártók nem fognak kockáztatni a hírnevüket és együttműködni kétséges kaszinó oldalakkal. A licencelt szoftver garantálja a játék becsületes eredményét, mivel az ilyen szoftvert nem lehet kívülről befolyásolni.

budapesti kaszinók listáját

Felelősségteljes szerencsejáték

A LegjobbKaszino csapat mindig azt tanácsolja, hogy játsszon felelősségteljesen, függetlenül attól, hogy melyik online kaszinót választotta. Ezért a játék előtt határozza meg a bankrollját, dolgozza ki egy stratégiát és ragaszkodjon a tervezett sémához.

Ne kössen fogadásokat, ha:

  • nincs „szabad” pénze;
  • depressziós vagy rossz hangúlatban van;
  • alkoholt vagy más kábítószereket fogyasztott;
  • már kihasználta a játékra azt az összeget, amelyet szórakozásra tervezett.

Ha úgy érzi, hogy a játék függőséget okoz, azonnal vegyen pihenést a játéktól és kérjen segítséget szakemberektől. Több mint 6 központ működik Budapesten. Nemzetközi szervezetekkel is felveheti a kapcsolatot, mint például a BeGambleAware, Gambling Therapy vagy GamblersAnonymous szakszervezetek.

Tippek Tolnai Tibortól a sikeres játékhoz

A LegjobbKaszino főszerkesztője Tolnai Tibor szerint nagyon fontos kiválasztani az Önnek megfelelő online kaszinót és fizetési eszközt a sikeres játékhoz. Válasszon ki azt a fizetési módszert, amelyre nem fél rábízni a saját pénzeszközeit. Nézze meg a budapesti kaszinók listáját. Soha ne játsszon kölcsönözött pénzzel és ne tekintse a szerencsejátékot egy rendszeres pénzkereseti módnak. Emlékezze, hogy csak egy szórakozás és jó időtöltés. Használja ki a demó módot és gyakoroljon befektetések nélkül, értse meg a játékszabályokat és dolgozza ki saját játékstratégiákat.