Sibenik hotel

Sibenik szállás

Sibenik mostanában elkezdett befektetni a turizmusba, így számos új hotel, apartman és turisták számára kikapcsolódásra szolgáló épület épült a városban, nem mellesleg számos hotelt felújítottak, és bővítettek.

Sibenik szállás: hotel, apartman és kempingBooking.com


Sibenik szállodák

A Hotel Panorama egy tökéletesen rendben tartott hotel, amit nem rég újítottak fel és meglehetősen hosszú történelme van Sibenik turizmusában. Egy kis sziklánál található, ami Sibenik városára és a Krka folyóra kínál gyönyörű rálátást. A hotel 40 teraszos szobával rendelkezik. Mindegyik szoba Sat tv-vel, telefonnal, fürdőszobával, Wifivel felszerelt. A hotel étterme megközelítőleg 300 embert tud befogadni kényelmesen. Továbbá rendelkezik még egy külső medencével is, ami tengervízzel van feltöltve, valamint egy új foci pálya is épült a környéken. A vendégek számára van fenntartott parkoló is. Mivel nagyon közel található a sibeniki hídhoz, így a bungee-jumping hódolóinak tökéletes választás lehet ez a hotel.

A leghíresebb hotel komplexum Sibenikben a fent már említett Solaris Resort, ami 40 éves vendéglátói tradícióval rendelkezik. Az üdülő a félszigeten kapott helyet 7 kilométerre Sibeniktől. 4 hotel van az üdülőn belül, 3 4csillagos és egy 3csillagos hotel. A yacht és vitorlás kikötőnél található egy autós kemping is. A befogadóképessége 1300 fő.  Az üdülő továbbá kongresszusi központtal is rendelkezik, ami 12 csarnokot tudhat magáénak és a befogadóképessége 2000 fő. A Soalris kemping strandon mobilházakat találhatsz, 800 kemping parcellával. Továbbá 2000 m2-en kapott helyet egy egészségügyi és szépségápolási gyógyfürdő központ. Maga a resort egy ősi dalmát falu hasonmása, ahol megtapasztalhatod a régi idők ételeit és életvitelét. Valamint található az üdülőben egy régi hajó is, amit bárrá alakítottak, plusz van még itt egy kis miniatűr golf pálya professzionális oktatókkal együtt.

A Solaris Yacht kikötő széltől védett helyen található 250 férőhellyel rendelkezik, plusz elektromosság és víz, wifi és még sok más rendelkezésre áll az itt horgonyzóknak.

Számos hostel található Sibenikben, de a legjobb talán az Indigo és a Mare Hostel.

Sibenik Kemping

Nincs kemping a városban, de a környéken található választék bőven kárpótol mindenkit. A Krka autokemping Skradin felé  vezető úton található 2,5 kilométerre a Krka Nemzeti Parktól. A kemping fele kellemes fenyves árnyékban kapott helyet. 40 kemping hely és 120 ember a befogadóképessége, viszont a kis létszám ellenére wifi is használhatónak mondható.