Rijeka szállás Mivel Rijeka az egyik legnagyobb horvátországi város, ezért minden típusú szállás megtalálható Rijekában.

Rijeka szállás

Mivel Rijeka az egyik legnagyobb horvátországi város, ezért minden típusú szállás megtalálható Rijekában.Booking.com

Számos hotel közül talán a legjobb a Western Hotel Jadran, a négy csillagos hotel a legkeresettebb. A hotelnek 66 modern egyszemélyes és dupla szobája van, 3 luxus lakosztály, melyek nagy része tengerre néző kilátást biztosít. A hotelben van továbbá egy nagy étterem, két kongresszusi szoba, egy parkoló és saját strand.

Rijekában sajnos nem található kemping, viszont Rijeka és Opatija között kapott helyett a Preluk autokemping. A kemping a strand mellett található, egy védett öbölben, számos kisebb kavicsos strand és egy fő strand társaságában. A Preluk kemping 500 vendégnek kínál szállást 100 foglalható helyen. Mindegyik hely elektromos csatlakozóval rendelkezik. A kempingben továbbá található egy étterem és egy pékség is a vendégek számára, ahol ingyenes wifi lehetőséget is biztosítanak.

A privát szállások terén jól áll a város, mivel számos apartman és privát ház közül választhatsz. Mivel népszerű turista célpont a város és környéke, ezért sok helyi lakos kínál emeleteket, vagy akár egy-egy szobát a nyár folyamán, hogy ezzel egészítse ki a bevételeit.

Rijeka nemrég nyitotta meg az első Botel Hotel névre keresztelt hajó hotelét, ami nem mellesleg az első Horvátországi vízen található hotele(hivatalosan csak hostel besorolást kapott). Összességében 112 ágy kapott helyet 35 kabinban a Botelben. A Botelben hamarosan fitnesz központ és étterem is elkészül.