pula szállás

Pula szállás

Mivel Pula egy népszerű turista célpont, így minden fontosabb jellegű szállást megtalálhatsz a városban és a város környékén. Számos hotel, privát apartman kapott helyet Pula központjában, de a legtöbb szállás a Punta Verudela turista központban található a Verudela félszigeten, ami 4 kilométerre található Pula központjától. Itt vannak apartmanok, a legnagyobb hoteljei és villái Pula-nak… a központon belül pedig minden fontosabb dolgot megtalálhatsz, amire szükséged lehet a nyaralásod alatt.: szupermarket, ATM, fodrász, étterem, bárok, élelmiszer boltok…Booking.com

 

A Punta Verudela központban kapott helyet a Veruda kikötő, amely remekül védett a hullámoktól és a szelektől. Itt 630 vízi és 150 hely található hajók, csónakok számára, ha esetleg úgy hozná a sors, hogy viszel magaddal hajót a nyaralásra.

Pula kempingek

Számos kemping kapott helyet Pula városában. A legnagyobb, a Stoja kemping a Stoja-félszigeten kapott helyet 3 kilométerre Pula központjától. A kemping 2157 férőhelyes. Ez a hely tökéletes lehet mindenki számára, hiszen többféle strand, sportolási lehetőség és üzlet várja az ide érkezőket. A másik 2 kemping a Pomer és a Brioni. Ezek a kempingek Pula-n kívül kaptak helyet, megközelítőleg 7 kilométerre a várostól.