Wellness Hotel Silver Hajdúszoboszló

Hotel Silver Hajdúszoboszló

A Wellness Hotel Silver a keleti régió egyik legmodernebb szállodája Hajdúszoboszlón, a turisztikai nagyhatalomként tartott városban.

A Hajdúszoboszlón található termálvíz már nagy tömegeknek adott gyógyírt fájdalmaikra. A Hotel Silver ezt a termálvizet kínálja látogatóinak, valamint Magyarországon egyedül tudhat magáénak 2 strandot, 10 medencét, valamint a wellness kezelések széles választékát. Csaknem az egész területen van WIFI.

Szobák

A Hotel Silver 170 klímával felszerelt, nemdohányzó szobát kínál, melyeknek három különböző fajtája van. Az alapfelszereltséghez tartozik a széf, a színes TV, telefon, valamint egy minibár.

Superior szobák

A 32 db Superior kétágyas szobából és a 15 db Superior apartmanból a Főépületben és az Új épületben egyaránt találhatunk. Majdnem az összes erkélyes.

A főépületi szobák zuhanyzóval, míg az Új épületi szobák jakuzzival vannak kiegészítve. 2+1 személy fér el. Az apartmanokban van internet, jakuzzis fürdőszoba, valamint Cardo távvezérelhető ágybetét van. Az Új épületi apartmanokban masszírozó is található. 2+2 személy fér el.

Standard szobák

83 Standard kétágyas szoba, 8 Standard apartman és 1 Standard lakosztály van a szállodában. A szobák nemdohányzóak, valamint nagy részük erkélyes. Az alapfelszereltséghez tartozik a széf, a színes TV, a telefon, valamint a minibár. 2+2 személy fér el. Az apartmanban 2+2 személy fér el. A lakosztályban 2+1 személy fér el.

Bio-Komfort szobák

7 medenceparti bio-komfort kétágyas szoba, 19 ugyanilyen teakonyhával, 5 ugyanilyen tea- és amerikai konyhával felszerelve található itt. Az összes szoba erkélyes, klimatizált, valamint nemdohányzó, amik a strandmedence mellett vannak.

Az alapfelszereltséghez tartozik a széf, a televízió, a telefon és a minibár. Két szoba a mozgássérültek számára különösen ajánlott, mivel ezek liftes WC-vel és mosdókagylóval lettek kiegészítve. 2+2 személy fér el.

A szálloda szolgáltatásai

A szálloda rendelkezik 24 órás portaszolgálattal, valamint csomag- és értékmegőrzéssel, mosodával, nyitott, zárt és őrzött parkolóval.

Mivel a Hotel Silver bababarát szálloda, minden szoba pótágyazási lehetőségének a babaágy is része. Kérhetnek külön babafürdető kádat, valamint etetőszéket. A szálloda része a gyermekfelügyelet, a játszószoba és a játszótér is.

Wellness- és gyógyászati szolgáltatások

Az efféle szolgáltatások és kezelések széles választékával rendelkezik a Hotel Silver. Találhatunk thai masszázst, Hungarospa wellness kezeléseket, sókamrát és manikűr-pedikűr szalont, fodrászt és kozmetikust is.

Konferenciaterem

7 légkondicionált különteremmel büszkélkedhet a Hotel Silver, melyeknek befogadóképessége a 10 főtől a 200 főig terjed. Konferenciák, szimpóziumok, kiállítások, társas- és családi rendezvények, állófogadások lebonyolítására alkalmasak.